Kulumne
#lifestyle #velika noč
1. april: Moj lajf je pač tak. En velik joke na moj račun.
Logo 01.04.2024 / 06.05

Me ne moti, če sem krščena. Ampak če jih pol tega ne jebe, zakaj pol jejo te pirhe? Pokličeš Wolt al McDonald’s pa mirna Bosna.

Jajca, šunka, hren pa potica. In cel FB kazat fotke hrane. Vsi isto. Jaz sem pa tuhtala, če bom zvečer špagete carbonara. Evo ti šunka pa jajca.
Marko Crnkovič/Fokuspokus

Včeraj je bila velika noč, pa še ura se je zamenjala ponoč. Da jim jebem vse. Zdej že ob dveh popoldne vstajam. Jebat ga, noč je za pisat. Al pa za kej druzga. In zdej so mi vzeli uro pisanja, ker ga bojo že ob pol petih ptiči srali pod oknom. Sploh ne štekam, v čem je fora premikanja te ure. Puste vse na miru pa čao zdravo.

In pol se folk krega, al bi mel rajš poletni al zimski čas, mi pa sami vse mučkamo. Puste na miru. Najboljš, da kr za šest ur premaknejo, pa da se zbujam ob desetih zvečer. Boljš k vse tablete.

Britney Spears

Dokler se ptičem ne odfuka. Ker pol mi pregasijo musko. Ko pišem, mam skoz en komad na repeat. Za zgodbo, za feeling. In dva dni nazaj so ga sosedje najebali z Britney Spears. Moj skurjeni glas, z manj posluha k gluhonemi, pa se dret na ves glas: “Oh baby, baby … hit me one more time!” Pa ne zato, k bi me kdo tok dobr žgal takrat. Ker je pač Britney. Noben sosed me ni prišel na pičko ruknit. “Evo ti zdej, hit me one more time”. Pridni so pa štekajo take budale.

Velka noč

Ampak dans je krščanski praznik. Ne vem točno, za kaj se gre. Al je Jezus dans umrl al vstal od kr nekje al pil uno vino. Neki je blo. Jajca, šunka, hren pa potica za ziher. In cel FB kazat fotke hrane. Vsi isto. Jaz sem pa tuhtala, če bom zvečer špagete carbonara. Evo ti šunka pa jajca.

In jih vprašam, kok jih je krščenih. Ker jaz sem. Ampak nikol pri verouku, obhajilu, birmi in podobnem. Nikol vidla staršev pri maši. Niti se nista poročila cerkveno. Sta pa naju z bratom krstila. Ziher je kdo iz familije težil, pa da je bil pol mir pr bajti.

Pol-pol

Odgovori so bli pol-pol. Eni, da majo vse narejeno, eni pa so se šli prov uradno izpisat iz cerkve. Sploh nisem vedla, da se to da. Sam mene ne moti, če sem krščena. Ampak če jih pol tega ne jebe, zakaj pol sploh jejo te pirhe? Pokličeš Wolt al McDonald’s pa mirna Bosna. Zakaj pojest tok jajc, da ti rit eksplodira? Potica ti izpod pazduh ven gleda. Zakaj sploh praznovat neki, v kar ne verjameš? Če si se izpisal, je pač dan kot vsak drug, sam da so štacune zaprte. Ljudje smo res smešni.

Jaz pa še bolj. Dva tedna nazaj sem šla pisat Dominiki Švarc Pipan, da mam resne pravne probleme. Da rabim nasvet. (Z njenim bratom sva ful frenda.) In ji najprej rečem, da bojo zgodbe delovale noro, sam so zares. Me posluša in na konc reče: “To se res mal noro sliš vse skup.”

Jp. Moje življenje je pač tako. En velik joke na moj račun.

Aja, ne. Dans je 1. april. 

NAROČI SE
#lifestyle #velika noč
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke