Kulumne
#lifestyle #volitve
A bunch of premaknjenih klovnov za narodov blagor
Logo 25.04.2022 / 06.05

Predstavljajte si enga, k je čisti laik za politik. Dejmo rečt, da se še odloča, koga nej voli. In pol si prižge to burlesko.

"In levi in desni so se sam za glave držali. Uni so se pa tam blamirali ne vem komu na čast. En polom vse skupi."

In jaz kot nekdo ki jo to nič ne briga, si seveda nisem ogledala niti enih soočenj. Ti modeli bi mi uničili feeling jointa s prve.

In vstanem ta teden in je bil cel FB poln tega: “Hahaha, kako je padel ta star konj Jelinčič! Hahaha, kdaj bo drugi del te serije? Kdaj bo na Voyotu?”

In si rečem: nič, kurc, grem pogledat to komedijo. Da vidmo še ta Monty Python.

Predstavljajte si enga, k je čisti laik za politiko. Dejmo rečt, da se še odloča, a naj mogoče gre čez tri dni volit, ampak pojma nima, koga.

In pol si prižge to burlesko.

Za njih so Kralji ulice gospodje

Daš možnost tem modelom, da se predstavijo in povejo, kaj in kako bojo oni naredili za boljši svet pa za narodov blagor. In kaj zagledaš na ekranu? Bunch of clowns, k mislijo, da so v cirkusu. Oni se majo za težke gospode. Že zadnjič sem napisala, da so za njih še Kralji ulice gospodje. Za take frike. In očitno nisem prov nič falila.
​{embed_info_box}199711{/embed_info_box}

Ker kaj sem sploh gledala? Na soočenju so se frajerji šli tole. Voditelj je bil ves zmeden in je očitno enim pustil, da več govorijo k drugi. Dva sta se kr en čez druzga drkala, ta drugi so se pa bunili, da ne pridejo do besede. Jelinčič pa Golob sta bla hujš k folk v naši kafani.
​“Plešejo, ja. Mogoče so bli pijani,” je rekel Jelinčič.

“A to po seb sklepate?” mu je zabrusil nazaj Golob. In pol Jelinčič tega ni pozabil in mu ob prvi priložnosti vrnil: ”Vi pa kokain pa tko?” K da bi kakšne substančarje iz skvota poslušala.

Pol se je Jelinčič spet razkuril, odšetal dol z odra, prej je še fakiča nekomu pokazal in se za povrh zlomil na stopnici. “A je še živ?”je vprašal Golob. “Na žalost,” si sam še iz ozadja slišal Jelinčiča.

Ostali si še vedno niso so pustili do besede in so si metali naprej, ker od njih je večji pokvarjenec in kradljivec. In pol so kr en za drugim začeli odhajat.

In to je blo to.

Pejte volit, pejte volit …

In zdej vi men povejte, kaj nej si nekdo misli o vsej tej galami, če se res ne spozna na politiko. Da so vsi premaknjeni? Druzga ne more rečt.

Sej ni problem, da je človek premaknjen. Niti da je alkič al na koki. Problem nastane, ko vidiš da čjo taki pajaci vodit državo. In jaz tega dam svoj ljubi glas enmu od teh?

Pejte volit, pejte volit, sem poslušala cele dneve. Ma koga the fuck nej volim? Vsi so isti šmorn. Noben me ne bo prepričal v nasprotno.

In kar se tiče teh soočenj. In levi in desni so se sam za glave držali. Uni so se pa tam blamirali ne vem komu na čast. En polom vse skupi. En velik otroški vrtec so, k si vlečejo vsak svojo lopatko iz rok.
​{embed_info_box}199712{/embed_info_box}

Ta prav showtime

Ampak danes imate možnost izbrat tistga, k ga hočete. Good luck with that. Jaz grem pa rajš gledat, kako se Johnny Depp in Amber Heard drkata na sodišču. Pfff, to pa je reality show kot se šika. Blišč in beda Hollywooda. Ko je Depp razlagal, na čemu vsemu je bil, sem mogla prov tuhtat zraven, če sploh poznam tok droge. To je vse zadeto do fundamenta. Ona je pa sploh ena preračunljiva bitch.

V bistvu je stvar čist preprosta. Najdla sta se dva total zjebana od otroštva dalje in na vseh substancah in šla skupi v nek zadet pa agresiven vrtiljak od veze. Pa skoz snemat en druzga na skrivaj. Odrezat si košček prsta, puščat drek na postelji … Čeprov še vedno mislim, da ma ona več masla na glavi.

In zdej morta obadva pred celim svetom razlagat vse svoje otroške travme in svašta. Depp je itak že zgubil vse projekte. To je pa tko, ko ti mlada muca zadiši in te pol pohodi k navadnega ščurka.

Politiki, naučte se kej od teh dveh. Tko se nardi ta prav showtime. Na unih vaših soočenjih zgledate k neki wannabe frajerji.

Ob sedmih zvečer je bilo konec volilnega molka. In bo spet cel FB pregorel. Here we go again. Al tko al pa tko. 

NAROČI SE
#lifestyle #volitve
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke