Kulumne
#pop #lifestyle
A sem jaz kriva, da se vsi poznajo?
Logo 15.05.2023 / 06.05

Če bi mela slavne starše, bi si spremenila priimek. Tko k literarni natečaji. Pod šifro pa fuck off. Da noben ne ve, od koga si.

Šele včer sem zvedla, da je en od Joker Outov sin od Guštija. Gušti, bivši Big Foot Mamar. Povprečen Slovenc bi rekel: "Vse so to veze!" Pa so res? Kaj pa če je sam talent in trdo delo?

Sicer sem o Joker Out že pisala, sam jebat ga, je bla glih v soboto Evrovizija. Takrat sem napisala neki v tem stilu, da poznam en komad, da pa nisem vedla, da so popularni in da polnijo dvorane, ampak ta komad za Evrovizijo je pa catchy. Pet luštnih mladih modelčkov s karizmo, k dajejo na odru feeling, k da je life en sam žur. Zame osebno so razturili. Samozavestno, pa ko jebe vse. Žurka.

Pol je en komentiral pr men na FB, da nas je ta žurka stala 700.000 evrov, pa mu je en takoj nazaj zasikal, da daje rajš za žur od teh modelov, k pa za Pirkovičeve oddaje. Tud okej, se bosta že zmenila. Amapk ne more Joker Out očitat, da niso stvari speljali totalno profesionalno. Lahk vam niso všeč, lahk vam je zanič komad, ampak mulci obvladajo. In mogoče so tam nardili ful enih konekšnov in jih bomo gledali še kdaj v tujini. 

Bivši Big Foot Mamar

Pa če smo že pri povezavah. Šele včer sem zvedla, da je en od teh sin od Guštija. Gušti, bivši Big Foot Mamar. Zdej, vsak povprečen Slovenc bi rekel: “Vse so to veze!” Pa so res? Kaj pa če je sam talent in trdo delo? Okej, fotr je fotr, sam mi smo tok mejhni, da je itak vse povezano. Že sam primer, ko je šel furat Gušti solo kariero. Je mel komade s Polono Kasal. Polona je bla moja soseda v bloku, njena sestra pa je moja ful frendica. In če me bo recimo bral Gušti, bojo vsi rekli, da zato, ker je bla Polona moja soseda. Pa sem k njim hodila na rojstne dneve. Ker tud men mečejo skoz mojo žlahto naprej.

Neki od Beletrine

Ma čakte mal. Par dni nazaj je mela Beletrina neki na Ljubljanskem gradu. Ne vem kaj, k sem itak rekla, da ne pridem, ker me ne brigajo take fore. In kaj zagledam drug dan na FB? Sliko, k so vsi gor od Beletrine, pa Pahor, pa moja sestrična Alja. A sem jaz kriva, da se vsi poznajo? Pol mi je pisala, da je še s Crnkovičem govorila in ga spraševala, če bom tam. Lahk bi bla tam, ja, sam če bi prišli vsi za blok na klopce. Al kot je rekel moj fotr: “Ti si za v Miren, ne pa za na Grad.” Torej, vidte. Niti družim se ne s temi ljudmi. Ni to moja scena.

Ampak vse je povezano. Kar ne pomeni, da ti je kdorkoli od teh pomagal, da ti je ratalo. Ratat more teb. Samemu. Drugač nikol ne boš vedel, kok si res dobr. Ampak okej, eni radi hvatajo krivine. Nek jim bude sa srečom. Jaz če bi mela ful slavne starše, bi si spremenila priimek. Okej, Vuka ne zamenjam za nič, sam tko. Tko kot literarni natečaji. Pošlješ pod šifro pa fuck off. Noben ne ve kdo si, od koga si. Pa pol lepo vsi mirni, da ja niso veze. 

You’re on your own?

Sam če maš ti otroka, pa si uspešen, mu ne boš zrihtal prek vez službe? Mu boš rekel, you’re on your own? Ne boš pomežiknil otrokovi učiteljici in jo spomnil, da sta bla zatreskana, ko sta bla mulca, in da bi zdej lahk sinu petko dala? Mu boste vse zrihtali al rekli, nej se sam znajde?

Kakorkoli, Joker Out so bli na koncu 21.. Bi pričakovala več, sam sej vsi vemo, kako laufa Evrovizija. Do kle tud fotr Gušti ne seže. Men so bli mulci super.

Ampak sodeč po FB objavah en ni bil super. Evrovizijski Hofer, k je komentiral ves ta show. In zraven še kr Boy Georga pokopal. Folk je čist popizdil neki čez njega. Nisem gledala, kdo bi vedel. In če je res vse usekal mimo, se je za vprašat, po keri ceni je.

NAROČI SE
#pop #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke