Kulumne
#pop #lifestyle
A sem jaz kriva, da se vsi poznajo?
Logo 15.05.2023 / 06.05

Če bi mela slavne starše, bi si spremenila priimek. Tko k literarni natečaji. Pod šifro pa fuck off. Da noben ne ve, od koga si.

Šele včer sem zvedla, da je en od Joker Outov sin od Guštija. Gušti, bivši Big Foot Mamar. Povprečen Slovenc bi rekel: "Vse so to veze!" Pa so res? Kaj pa če je sam talent in trdo delo?

Sicer sem o Joker Out že pisala, sam jebat ga, je bla glih v soboto Evrovizija. Takrat sem napisala neki v tem stilu, da poznam en komad, da pa nisem vedla, da so popularni in da polnijo dvorane, ampak ta komad za Evrovizijo je pa catchy. Pet luštnih mladih modelčkov s karizmo, k dajejo na odru feeling, k da je life en sam žur. Zame osebno so razturili. Samozavestno, pa ko jebe vse. Žurka.

Pol je en komentiral pr men na FB, da nas je ta žurka stala 700.000 evrov, pa mu je en takoj nazaj zasikal, da daje rajš za žur od teh modelov, k pa za Pirkovičeve oddaje. Tud okej, se bosta že zmenila. Amapk ne more Joker Out očitat, da niso stvari speljali totalno profesionalno. Lahk vam niso všeč, lahk vam je zanič komad, ampak mulci obvladajo. In mogoče so tam nardili ful enih konekšnov in jih bomo gledali še kdaj v tujini. 

NAROČI SE
#pop #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke