Kulumne
#lifestyle #alkohol
Alko je res kurba. Ampak vaše zmage nobenga ne zanimajo pol kurca.
Logo 11.03.2024 / 06.05

Kaj vse že jaz nisem pustila v lajfu, pa ne hodim okol in pametujem ljudem. In če kdaj neham pit, ne bom nikol napisala knjige.

Sam to zdej ni point. Point je, da bi bli vsi takoj na ulicah, če bi nam ukinili alko.

Sem zdej mal brala članke naokol in komentarje spodi. Vsi razkurčeni zarad teh dohtarjev. Da je vse skup en polom, mi je jasno. Ma zakaj so pol plačani, če nč ne delajo? Ampak en komentar spodi mi je bil ful zabaven. Al pa žalosten, kokrkol obrneš. “Če si Slovenc, potem res ne moreš biti normalen. Zato pa smo rekorderji v pitju. Če sfali alkohola, je drugi dan vojno stanje.”

Umrla sem od smeha. Ker je tok resnično. Ker če bi v Sloveniji zmanjkalo alkota, bi se nam pa res do konca vsem zmešalo. Jebeš dohtarje, jebeš vlade. Sam probi vzet slovencu alkohol. Pa to bli vsi z vilami pa traktorji povsod. "Dejte nam žganje nazaj!" Prov vidim to sceno.

Z alkotom ni heca

Z alkoholom pri Slovencih res ni heca. Pa to ni zdej debata, al pit al ne, kot bit vege al pa ne. Vsi smo zadost stari, da vemo kaj delamo. Ampak dejmo realno pogledat. Kok jih poznate, k ne pijejo alkohola? Jaz zlo mal. Par frendic, k se preseravajo s kavicami. Sploh si ne predstavljam, da bi mela frende pr seb na obisku, pa bi vsi sok nagibali. Nisem še vidla. Al pa da gremo v lokal na vročo čokolado. Nope, tud še nisem vidla. Vsi pivo al pa ta kratke.

To je v nas

In nima veze, kok so stari, kakšen status majo, kok so uspešni pa izobraženi al pa ne. Vsi pijejo. Ne rečem, da so vsi koma od sutra do sutra. Sam probite jim vzet une popoldanske pive. Sem vidla med korono, ko ni blo lokalov. Alkota v trgovini skor nisi dobil več, ker so si vsi take zaloge delali. In velik se jih je med korono še bolj zapilo. Ker niso mogli za šank al na par pirov do svojih soborcev, so doma tankali šnops, uno, nej gre vse v pičku mater.

Taki smo. To je v nas. Sej mamo že himno tako. Vse okol alkohola.

In da bi zdej res kr zmanjkalo alkohola? Folku se zmeša. Pol bi jih pristalo v Idriji, ta druga polovica bi pa po tleh popadala zarad raznih epileptičnih napadov.

Hujš k vegani

Maš pa tud take, k so nehali pit. Hujš ko ta najbolj zavzeti vegani. Moralizirat vsem, se počutit bolj večvredne k uni bogovi v belem. Pa koga the fuck to briga. Kaj vse jaz nisem pustila v življenju, pa ne hodim okol in pametujem ljudem.

In če kdaj neham pit, ne bom nikol napisala knjige o svoji kao zmagi. Če je sploh to zmaga. Vsi nehite pit zdej takoj, ker je tok dobr! Pa koga boli kurac. Puste ljudem dihat. Vaše zmage nobenga ne zanimajo pol kurca.

In ja, alkohol je kurba. Pokopala že kr neki frendov zarad tega. Sam to zdej ni point. Point je, da bi bli vsi takoj na ulicah, če bi nam ukinili alko. Še dilerje gandže da mi ukinejo, pa sem ta prva z motiko na cesti. Ampak če se že radi slepimo, da mi pa že nismo taki. Ste kdaj pomislili kok kokaina se posnifa v tej naši preljubi deželici? Ne bi mi verjeli. 

NAROČI SE
#lifestyle #alkohol
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke