Predsednik vlade je infantilen cepetavček s stalinističnim refleksom

7.2.2017 / 06:10 3 komentarji
Z zahtevo, naj Brglez odstopi z mesta podpredsednika SMC, Cerar samo potrjuje slab vtis, ki ga dela z menjavanjem žensk.

Sicer sem vam obljubila, da bom danes napisala še nekaj o tem, kaj v zvezi z otroki in pravico do otrok počnejo njihovi starši. Tako mame kot očetje.

Vendar se je Cerar nepričakovano ponovno blamiral. Gre za njegovo zahtevo, naj Brglez — ki se iz načelnih razlogov ne strinja z novim zakonom o tujcih —, odstopi z mesta podpredsednika SMC.

Brglezov zadržek, da zakona ne more podpreti, ker ni v skladu s človekovimi pravicami, je Cerarja tako razkačil, da je zahteval Brglezov odstop.

Da ne bo pomote: ko gre za zahodno razumevanje človekovih pravic in Deklaracije o človekovih pravicah, imam tudi sama resne zadržke. Ki so tiste vrste, ki jih je imela tudi AAA (American Anthropological Association), ko je sprejela stališče, s katerim se je distancirala od Deklaracije.

Jasno je, da so človekove pravice, zapisane v Deklaraciji, temeljne pravice vsakega človeka. Tako kot jih razumejo Zahodnjaki. Skladne z zahodnimi pojmovanji tega, kaj je človek. ...

NAROČI SE PRIJAVI SE

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.
Zapri


 

Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE