Jebo Pahor sliku svoju

10.3.2017 / 06:10 3 komentarji
Ni oprijemljivih dokazov, da objavljanje (avto)portretov na Instagramu škodi politični funkciji, ki jo dotični opravlja.

Pahor je s svojimi fancy podobicami na Instagramu večja uganka, kot bi pustili veljati njegovi privrženci in nasprotniki.

Enim se zdi samoumevno, da predsednik pozira in deli fotke z drugimi uporabniki Instagrama (in države). Treba je v korak s časom, ne. Brez updatanih metod nagovarjanja volilcev in državljanov in s prežvečenimi, četudi pomembnejšimi temami, s katerimi nam mediji težijo iz dneva v dan, se bo pogreznil v irelevantnost. Še posebej na funkciji, kakršna je predsednik Republike Slovenije.

Drugi pa trdijo, da mu to kot politiku najvišjega ranga ne pristoji. Še več! To narcisoidno afnanje, ki se mu milijoni in milijoni navadnih državljanov brez skrbi vdajamo, je v očeh kritikov tudi zavestna manipulacija, s katero prezident odvrača pozornost od lastnih napak in pomembnejših tém — in si tudi po dumpinških cenah kupuje glasove naklonjenosti za nemoteno vladanje in naslednje volitve.

Vse našteto je ...

NAROČI SE PRIJAVI SE

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.
Zapri


 

Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE