Kulumne
#lifestyle #avto
Bit brez avta je kurac. Sploh če maš tipa, k so mu pobrali izpit.
Logo 25.09.2023 / 06.05

Pa tud če bo znal vsak enajstletni Rom furat stoenko, je jaz ne bom nikol. Parkiram pa itak tko, da z glavo v kamen pribijem.

Zanč mi je en vprašal, če grem en krog po okolišu z njegovim električnim skirojem. Ja, veš da.
Marko Crnkovič/Fokuspokus

Jaz sem ena tistih, k ne vozijo avta. Nikol niti probala, pa so me hotli vsi bivši tipi naučit. Jebeš avtošole, te bomo kr mi naučil. Sam jaz že vnaprej vem, da nisem za vozit avto. Ma za nč vozit sem jaz. Prezmedena. Še z gugalnice bi padla, ne pa kej vozit. Pa ful bi bla paranoik. K en polž bi vozila po avtocesti in vsi bi mi jebal vse. Že če sem sam sopotnik, je paranoja. Pa kje sedet, al boljš vzad al spred, pa un kamion bo v nas uletel pa vsi možni črni scenariji. Enkrat me je hotel fotr fuknit iz avta, ker sem tok težila, da bova padla v prepad, ko sva šla od Črnega vrha nad Idrijo do Vipave, tam gor čez uno cesto.

Sreča na vrvici

Fotru, k vozi cel lajf, pa nikol nč, skoz sikam. Ko so me vozil pa vsi pijani liki naokol, je blo pa ko ništa. Ker sem bla tud jaz nažgana, pa pol sploh nč ne štekaš. In ne vozit pijani. Nobeden. To sam v katastrofe pelje. To je tko, k če bi men kdo dal izpit, sam dvomim da kje obstaja kakšna taka budala. Zanč mi je en vprašal, če grem en krog po okolišu z njegovim električnim skirojem. Ja, veš da. Glih joint skadila, pa da me odfuka na prvem kamenčku direkt z glavo v stopnišče, kjer je živel kao Matic iz Sreče na vrvici.

Famozni mit

Če me vozi kdo v avtu, se skoz pizdi: “Pa ta ženska ne zna vozit!Kam boš šla, a ne vidiš al kaj?” To je ta famozni mit, da ženske vozijo ful slabše kot moški. Pa ta mit drži? Vsi pizdijo, da ženske ne znajo parkirat. Ampak v čem je fora, da ženske ne bi znale, moški pa ja? Ker nisem šofer, težko kej rečem.

Druga stvar pa je pizdenje v tem stilu: “A ta zna vozit? Sej, BMW-ja ma. Klasika. Taki ne jebejo nč.” In spet ne štekam. Zakaj bi glih vsi uni z BMW-ji vozili kot nori in ne upoštevali nč?

V torek v Žmaucu

Mogoče je pa vse res. V glavnem, jaz nisem za vozit. Ampak bit brez avta je pa tud kurac. Sploh če maš tipa, k so mu pobrali izpit. Dolga zgodba, kaj sva zakuhala, je v knjigi. In ker mam unih kurčevih dvanajst šivov sred čela, mam tud še omotice. In mi hodjo drugi v trgovino. Dejte mi avto s šoferjem!

In ker mam v torek v Žmavcu oz. ma Igor Cvitkovič predstavitev svoje prve knjige, jaz sem pa gost, sem se šele prej spomnila, da težko hodim. In takoj njemu: “Zrihtaj prevoz!” Ker glih Prevoz.org ne morem klicat za od Bežigrada do Žmavca. In tko se pol šunjam, da me vozijo naokol. Pa tud če bo znal vsak enajstletni Rom furat stoenko, je jaz ne bom nikol. Parkiram pa itak tko, da z glavo v kamen pribijem. 

NAROČI SE
#lifestyle #avto
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke