Kulumne
#lifestyle #pop #Taylor Swift
Današnja mladina brez okusa posluša Taylor Swift. K ni glih John Lennon.
Logo 19.02.2024 / 06.05

Dejte mi res povedat. Ma top musko? Tok top glas? Tok top besedila? Je naslednja Janis Joplin al kaj? Amy Winehouse? Nina Simone?

Taylor Swift navija za Kansas City Chiefse na Super Bowlu prejšnjo nedeljo v Las Vegasu.
Joe Camporeale/USA Today Sports via Reuters

Še vedno ne štekam tega hypa okol Taylor Swift. Zakaj the fuck je ta ženska tak fenomen? Kaj za boga folk vidi na njej? Okej, priznam, ne poznam enga komada, tko da me kr linčajte, ker zakaj pol sploh pišem o njej. Sam tok glupa pa nisem, da ne bi dojela, da ni glih John Lennon. Če kej vem, je neka mlada gospodična, k so doma bli polni keša, začela pisat country pesmice. In vsakič, k ji s kakšnim tipom ni pršlo — evo, zdaj ma pa več keša kot Kardashianke. Kot une, k so zdaj naloadane sam zato, ker so si riti nafilale s silikonom.

Ker ma šuške?

In tko kot Kardashianke gledajo sam bolj mejhne punčke, verjetno tud Tayor Swift poslušajo iste. Kako se počutiš, če si star 34 let, na tvojo muziko pa sam otroc kričijo? Men bi blo bad. A ustvarjam za Živžav al za resen folk? Denarja se pa ne bi branila, itak.

In naenkrat ena, k ne zna druzga k jokat za bivšimi, postane ena kao najmočnejših oseb na svetu. Ma zakaj? Ker ma šuške? Al zato, k ne poznamo nobenga njenga komada? Urednik tega portala je njen fan, pa nej on pove, zakaj je tok oh in sploh. Pa sej ni Senidah. Pizda, ona za uro nastopa računa 17.000 evrov. Jebo majku. Še Lepa Brena se ji lahk klanja. 

Pa lupčkat, pa objemat …

In zdej Taylor dejta unga Kelceja. Po mojem še živ bog ni slišal zanjga, dokler ni začel njeno pičko močit. Pa lupčkat, pa objemat, vse je sam še okol njiju. Jaz sploh ne vem, zakaj je Usher pel na Super Bowlu. Sej sta mu ukradla ves show. Taylor bi fuknili na oder, če je že tok dobra, pa čao. Kelce nej pa spodi pleše. Čista zmaga. Pol pa spet komadi »zapustil me je,  prasec« pa svašta. Ampak, dejte mi res povedat. Ma Taylor top musko? Tok top glas? Tok top besedila? Je naslednja Janis Joplin al kaj? Amy Winehouse? Nina Simone? Dvomim. Aja, pri njih niso otroc kričali. Taylor rab pa publiko tam do enih enajst let.

Sklepam, seveda. Bo urednik bolj točno povedal.

Itak pa današnja mladina nima okusa. Sam še fucking turbo folk naokol. In pazi njih, frajerje. Za Prešernov dan so se eni novinarji odpravili po Ljubljani in dvajsetletne modele ustavljali in spraševali, če lahk povejo tri slovenske pesnike. In pazi njih. En je reku, da Jan Plestenjak, en drug pa Challe Sale. Ajej. Bogi Kosovel in podobni. In pol se jaz sprašujem, zakaj folk posluša Taylor Swift. Sami pesniki. Đizs.

NAROČI SE
#lifestyle #pop #Taylor Swift
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke