Kulumne
#LGBT #lifestyle
Dokler se majo ljudje radi, neka.
Logo 19.06.2023 / 06.05

Jaz s tem nimam problemov. Eni moji frendi so tud geji pa lezbijke. Briga mene, kako in s kom kdo fuka. To nima veze z mano.

Če jaz pa moj tip prideva nekam, se žvaliva k dva najstnika. Ne rečem, da ne greva folku na kurac. Sam če bi se tko žvalila dva moška, bi blo pa mal drugač ne?
Marko Crnkovič/Fokuspokus

Kle na Primorskem ne sledim skor ničemur. Ampak sem vidla, da je bla Parada ponosa. Eni se bunijo, da zakaj je treba celmu svetu razlagat, da si homoseksualec. Men to prov dol visi. Mene pač rajca moški geštel pa kurac. (Mlajši tipi, seveda.) Kakšno mojo drugo frendico pa ženske joški. In? No biggie. Sej to nima z mano veze. Dokler se majo ljudje radi, neka.

Ampak a je treba to po celmu svetu objavljat? Kaj jaz vem. Je pa realno gledano res bedno, da če jaz pa moj tip prideva nekam, se žvaliva k dva najstnika. Ne rečem, da ne greva folku na kurac. Sam če bi se tko žvalila dva moška, bi blo pa mal drugač ne? Takoj bi kdo ven padel. 

Preveč druge gledat

Ampak jaz nimam s tem problemov. Eni moji frendi so tud geji in lezbijke. Briga me, kako in s kom kdo fuka pa koga ma rad. Problem drugih je, da preveč druge gledajo, jaz pa več al manj sam sebe. Nej vsak uživa tko, k mu paše. Dokler ne škodiš drugim, je vse okej.

Aja, včer sem župniku rezala bršljan, k je z naše strani šlo vse na njegovo do cerkve. No, moj tip je rezal, jaz bi crknila na takem soncu. Tip je deset let mlajši, nej dela. In vmes ko je on delal, sem jaz zraven jamrala: “Če pridem kdaj do Idrije, pridem iz Mirna direkt.” Ker kle je res opdrti oddelek. Sam kurc, k mi je pol en ob Vipavi rekel, da ga niso hotli vzet v Idrijo. Da nej gre kr lepo nazaj v Miren. 

Prenesem ama vse

In ko je prišel v Miren moj brat iz Barcelone za en teden, kakšen mesec nazaj, si je navabil ful frendov iz Ljubljane. En se oblači v žensko, ta drug je poročen z moškim. In ko je uletel un moj “snubec”, k me je kr s kišto pira iskal okol po naših piknikih, mu ni blo nč jasno. Nam pa vse kul. Če si človek, si človek. Ni važn, koga fukaš. Vsaj moj vidik je tak. Prenesem ama vse. Vse mam rada. Sam ne bit žleht pa hinko, al kakšen pedofil. Uno vse, sam pejmo.

Kot sem že enkrat napisala: moja mati ma najrajš moje gej frende. Z njimi si pol izmenjuje informacije, kje je kdo bil pri frizerju in kje je potoval. Vse uno, za kar mene boli kurac. In pol pričajo: “Joj, kako si dobr skuhala kosilo!” Again, vse tist, kar men res totalno dol visi. 

Napotnica za nazaj

Aja, fun fact: Ko pridem nazaj s Primorske, bo moja mati živela en stopnišče stran od mojga bloka. V fucking atrijih, pred katerimi so direkt naše klopce. Kill me now, resno. Kle bom za forever, majke mi.

Ampak da vidte, kok smo vsi zblojeni v naši familiji. Ne mi zamert, humor je. Sedimo na piknku, okol pa ful kresničk. Pa reče bejba od brata: “Their asses are on fire!” Pa se moj brat zadere: “Lučko!” Lučko je pa en naš frend, k ma 80 let, pa nekak vsi vemo nekak, da je gej, sam potih. In od zdej naprej smoz smeh, ker smo kresničke preimenovali v lučkote. E, moji mi.

Grem rajš do soseda penziča, k mu je Kučan ukinil telefon, Toto Cutugno spizdil pesem in zdej dela pristajalno stezo za lastovke. Vam pravim, da me čaka Idrija. Sam da še jaz ne dobim napotnice za nazaj v Miren. 

NAROČI SE
#LGBT #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke