Kulumne
#tehnologija #lifestyle #črna kronika
Find My Phone od Tereze Vuk je top zadeva
Logo 07.11.2022 / 06.05

Snemamo vsak debilizem. “O, lej, prometna nesreča! Trije mrtvi, pravš? Dejmo pofotkat za na FB. Me prov zanima, kok bo lajkov.”

"Telefon sem pol celo dobila nazaj. Do neke pomote je prišlo. Pač pa so mi mogli pol vse na novo dajat gor, sam nima veze."

Če obstaja karma …

Oh, ko bojo enkrat one same stare v domu ostarelih … Nočem bit pizda, ampak če karma res obstaja, bojo onemogle tam ležale in bo prišel nek psihopat in sam fuk roko pod spodnje gate med noge. Vmes še mal joške polizat. Una pa ne bo mogla nč. Ja, bit nemočen je jeba. In on bo vse to snemal in na koncu se ti bo smejal cel svet. In sama sreča, da so te kure tok glupe, da so vse posnele, drugače svojci ne bi nikoli izvedeli, kaj se dogaja.

In kok je še takih primerov? Ne sam na Kosovu. Povsod. Pri nas tud. Al pa uni črpalkarji, ki jih je prišel en model prosit za job, pa so ga snemali in drkali. Logično, treba je vse dat na internet. Na koncu se je 22-letnik zarad pritiska obesil. Pa un naš ravnatelj. Ko zagledaš mikice z “ližem kot ravnatelj”, ti je jasno, da se je sesul. Poročen.

Škandal

Ampak če si danes novica, ne pomeni, da boš tud jutr. Mrhovinarji itak poberejo vsako stvar, da je ja v naslovu “škandalozno”. Drug dan pa je “škandal” že pr enmu drugmu. Al pa čez en teden. Tko da ubijat se zarad takih for je brez veze. Počakaš en teden, pa bojo že najdli drugo žrtev.

Žrtev sem bla tud jaz. Kakšen mesec nazaj mi je izginil telefon. Ta drug telefon, ker mam dva, kot se spodobi za elito. In še sreča, da se obrnem za vsako pizdarijo na FB. Napišem, kako izvedet, kje je tvoj telefon. Jaz sem sicer antitalent za vse, kar se tehnike tiče (knjigo napisala na 300 mailov, ne v Wordu), ampak se je vseen takoj najdel en z nasvetom. Nej si odprem aplikacijo Find my Phone. In ta kurba ti res pokaže, kje je telefon. Ampak najprej sem pomislila, kaj vse mam na telefonu. Sva se z jebačem snemala med fukom? Mam celo knjigo gor? Joj, kaj če bo kdo prebral vse moje mesidže? In joj, kaj če bo to vse nekdo objavil na internetu?

Navadni gnoji

Ampak ta jeba Find My Phone ma eno top zadevo. Tist moment, k bo nekdo vklopil tvoj telefon, se mu bojo vsi podatki zbrisali. In zdej si lepo jebi mater. Fakiča ta velizga. Boš ti gledal moje komedije, ja.

Telefon sem pol celo dobila nazaj. In sploh se ni najdel v Sloveniji, še ta udarec. Do neke pomote je prišlo. Pač pa so mi mogli pol vse na novo dajat gor, sam nima veze.

Jebem ti tako življenje, res. Da nosimo celo svoje življenje v eni majhni škatli od telefona. In snemamo vsak debilizem. “O, lej, prometna nesreča! Trije mrtvi, pravš? Dejmo pofotkat pa takoj na FB. Me prov zanima, kok bo lajkov.”

Eni navadni gnoji smo ratali, brez kakršnegakoli sočutja. “Ma ta svet hre u maloru,” bi rekla moja nona. K še ni v domu ostarelih, pa tud upam, da ne bo. Ker če bi jaz vidla, da jo une prasice tkole klofutajo, se bojo menle in z Albanci in Romi. In seveda obvezna Sava.

NAROČI SE
#tehnologija #lifestyle #črna kronika
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke