Kulumne
#lifestyle #Nogomet #Katar 2022
Get stoned in Qatar: Folk rabi kruha in iger
Logo 12.12.2022 / 06.05

Babe gledajo, ker fuzbaler je bolj luškan, tipi pa, kera navijačica ima večji dekolte. Frizure pa vsi kritiziramo. Show time.

“Ko je prišel Maradona v Napoli, se je revnim Napoletanom zmešalo. O Diegu, o njegovem življenskem stilu si lahko mislite karkoli, ampak bil je eden največjih, če ne največji. Pa tud če je bil manjši od mene, po mojem.”

Zadnje dneve se vse vrti okol fuzbala. Tud če ne gledaš nikol, si med svetovnim prvenstvom prisiljen vsaj eno tekmo pogledat. Niti na drink ne moreš v miru, da se ne bi drla cela kafana: “Pa pizda mu materna, spet je falil gol!” Pa preklinjat sodnike pa svašta. In tko se raja veseli za vsak gol in skače od veselja.

Sej tud jaz sem bla vesela, ko so Hrvatje fuknili Brazilce ven. Čeprav ne vem, zakaj. Pač padeš v neko evforijo, skupi z drugimi. Sam jaz sem vesela eno minuto, drugim pa to prov dela dneve. Pa ne sam to. Moj frend je že tok pušnil na stavah, da jao. A že tko nima dnarja, pa še kr vztraja in tuhta rezultate in plačuje. Sej kdaj mu kaj rata, sam tist je pičkin dim v primerjavi z minusom, k si ga je nardil. Torej imamo na eni strani enga jadnika, k bo bankrotiral zarad tega, na drugi pa recimo Ronaldota, ki bo v dveh letih in pol zaslužil pol milijarde evrov.

NAROČI SE
#lifestyle #Nogomet #Katar 2022
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke