Kulumne
#wokeism #politična korektnost
Jebeš umetnost. Ker pohujšanje.
Logo 27.03.2023 / 06.05

Sej ne upam več pisat. Morm pazit na vsak “temnopolt” in “Rom”, komot pa lahk o seb napišem, da sem “white bitch”. Pol pa štekaj.

Sej ne upam nč več napisat. Morm pazit na vsak "temnopolt" in "Rom". Komot pa lahk o seb napišem, da sem "white bitch". Pol pa štekaj kej.

Berem zdej mal novice in vidim, da je mogla odstopit ena ravnateljca na Floridi. Ne, nobenga učenca ni maltretirala. Smotka jim je šla predavat in zraven kazat sliko od ta lepga Davida od Michelangela. Unga, k lulčka kaže. Isto k un naš pred RTV. In so starši popizdili, da kaj jih matrajo s pornografijo. In je odstopila. Če ne, bi letela ven.

E, moji Američani. Ta pravi se oglašajo, res. Pobluzili že vse. Enkrat sem gledala en posnetek, kako so 16-letnega mulca poslali po trgovinah s skrito kamero. Nikjer ni dobil čikov, kamoli alkohol, še loto listka mu niso prodali. Pol pa stopi v štacuno z orožjem, je mel pa kr po redu vse mitraljeze na šalterju.

Only in America

In pol berem: “Triletnik ponesreči nekoga ustrelil.” Kako the fuck lahk sploh en triletnik pritisne na sprožilec? In kako sploh dobi orožje v roke? Only in America. Zraven pa vsi po čistunsko bit vsako nedeljo pri maši. Pa met po šolah klube: “Ne fukam, dokler ne bom poročen.” In še fajn se jim zdi. Pa kako boš poročil enga, če ne veš, kako fuka? Res jako inteligentno.

Ampak a jaz sploh še lahk napišem “fukati”? Ker gremo jebo mater v srednji vek nazaj. Folku se meša že konkretno. Spreminjat knjige, spreminjat filme, uničevat kipe. Če je vse neprimerno, bi mogla bit moja knjiga že skurjena. In točno tja gremo. 

Ma kaki!

Sej ne upam nč več napisat. Morm pazit na vsak “temnopolt” in “Rom”. Komot pa lahk o seb napišem, da sem “white bitch”. Pol pa štekaj kej. Si predstavljate, da bi dons vrteli serije v stilu Married With Children al pa Fawlty Towers? Ma kaki! Ala Bundyja bi linčale debele ženske. Ker ma pač njih na tapeti. Pa svašta ma on na tapeti, sam to v današnjih časih ne bi šlo čez.

Jaz resno ne štekam. Mularija dans vse najde na netu, mi se bomo pa kle zdje neki fine delali? Pred kom? Ampak lej, politična korektnost kao. Skurijo nej vso umetnost do zdej, pa da bo mir, pa da ne bomo pohujšali mladine. 

Klemen Klemen

Mene dostkrat vprašajo, če mislim, da bo zarad moje knjige kdo zabluzil. Vedno rečem, da mi je vseen. Ker mi je. Jaz sem pisala zase v bistvu, ne kaj bojo zdej drugi. Najboljš da se zdej vsi nazaj držimo, zarad parih glupih mamic, k med kuhanjem pametujejo na Starševskem čveku. “Uničili nam bojo otroke!” Če so tok neumni, da jih lahk uniči ena knjiga al en kip, pol neka. Pa čim dražji telefon jim kupte, da ja kakšnega influencerja ne zamudijo. Jebeš umetnost, uno je vse za uničit. Ker pokvarjeno.

In pokvarjena sem mela jaz možgane včer neki, k sem šla kr pisat Klemnu Klemnu, da midva morva neki skup skombinirat. Dva taka lika, to ne more bit fail.

Mamice, ne bova vama pokvarla otrok. Sam kakšen joint bova skadila.

NAROČI SE
#wokeism #politična korektnost
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke