Kulumne
#počitnice #lifestyle
Kako sva se z možem objemala v bazenu
Logo 19.07.2022 / 06.05

Mož mi je zagrozil: »Če boš to fotografijo objavila na Facebooku, kjer ponavadi objavljaš vse svoje vragolije, boš fasala.«

»Dejstvo je, da sem zelo uživala v moževem objemu v vodi. Stisnila sva se, kot že dolgo ne.«

Na morju v Istri sva preživela en teden in si nabrala dovolj barve. Na morju sva bila poredko skupaj. Tja sem hodila sama z asistentkami. Pred plavanjem so mi oblekle rešilni jopič in potem smo šle v vodo.

Sestra Mari/Marlena

Najina fotografija iz bazena je bila objavljena tudi v revijah. Najprej v Suzy. Prispevek je napisal Tomaž Mihelič. To je ena od Sester z Evrovizije leta 2002. Takrat se je imenovala Marlena. Marlena je pozneje postala novinarka. Jaz ji še vedno rečem Mari. Je tudi moja dobra prijateljica in je vodila promocijo mojih spornih knjig, kot recimo Jebopisi. Bili sva zelo uspešni. Na koncu sva bili deležni velikega aplavza.

Moj dragi mož mi je na morju cel teden kuhal kosila. Vse od rib pa do svinjine. Obroki so bili slastni in veliki.

Vse tri asistentke so imele vsaka svojo razkošno sobo. Tista, ki ni bila ponoči dežurna, je lahko elegantno spala v svoji sobi. Vse štiri smo se dobro razumele. Med nami ni bilo nobene slabe volje.

Drugo leto bom izbrala podobno hišo. Lahko spet kje v Istri. Vreme je bilo lepo cel teden. Nič dežja, samo sonce. Enkrat smo kupili tudi tartufe. Odlične.

Kot že dolgo ne

Z možem sva spala v spalnici z veliko posteljo v pritličju. Imela sva dovolj prostora. Dnevi so se končali tako, da smo se vsi zbrali na spodnji terasi in čvekali ob hrvaškem pivu ali ob kakšnem gin toniku. Prav nobene potrebe nismo čutili, da bi se kam premaknili. Bilo nam je lepo prav tu, kjer smo bili. Če nam je pasalo, smo se skopali tudi zvečer. Sicer pa smo uživali v poslušanju čričkov. Škržatov ni bilo veliko tam okoli.

Nismo kupili nobenih suvenirjev, niti nismo pošiljali razglednic.

Ko sem prišla domov, me je pri tašči na mizi čakala revija Suzy. Slika je bila objavljena na naslovnici revije Suzy. Žal mi je, da fotografije nisem zaračunala, ker bi lahko z njo mastno zaslužila.

Dejstvo je, da sem zelo uživala v moževem objemu v vodi. Stisnila sva se, kot že dolgo ne.

NAROČI SE
#počitnice #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke