Kulumne
#pop #lifestyle #Evrovizija
Kar se mene tiče, je Evrovizija odpela svoje. Sej mamo San Remo.
Logo 13.05.2024 / 06.05

Predstavljajte si dans Coleta Morettija, kako na tem freak showu razlaga, da ne ve, kerga spola je. Jebeš muzko. Drug svet.

Kokrkol obrnemo, naš najboljš evrovizijski komad je bil Tih deževen dan.

E, moja Evrovizija! Kje so časi Johnnyja Logana, ne pa ta freak show zdej. En bolj nor k ta drug. Da ne bo pomote, mam velik frendov lezbijk pa gejev. Sam kle pa že sploh ne slediš več, kdo je kdo. Ma spol, nima spola? Pol pa se znajdi. Jebeš muzko, sam da je show time. Pa ene politične fore. Nizozemca ven fuknit zarad Izraela, Izraelko pa izžvižgat. Resno, folk, kje se je muzka zgubila?

Včas smo cele družine skupi gledale Evrovizijo. Za spole nam je blo vseeno. Hotli smo slišat najboljši komad. Prišli so na oder in odpeli svoje. Zdej pa sam gledaš, ker bo več riti pokazal. Ženske al moški. Kar se mene tiče, je Evrovizija odpela svoje. Sej mamo San Remo. Tam ni heca, tam se gre zares. Naša Raiven je čist okej oddelala svoje. Hrvat pa pač ni zmagal. Sej tamau je uredu, sam kdo si da ime Baby Lasagna?

Vse skup je ena mučka. Zakaj Rusija ne, Izrael pa ja? A lahk date rajš kak dober komad?

Z orkestrom, pa dober vokal

In kok ljudi pusti svojim otrokom to gledat? Naši starši so se drli: “Pridte takoj sem, Evrovizija se je začela!” Dans pa uno: “Pejd spat, to ni zate.” Sam kaj boš tem današnjim mulcem kej prepovedal, sej itak vse vidijo na TikToku.

Mogoče sem stara, sam svet gre čist v kontra smer, kokr sem ga navajena. Očitno sem jaz nazadnjak, čeprov se nikol nisem vidla kot take. Mogoče sem pa sam bolj za San Remo. Z orkestrom, pa dober vokal. Brez ognjev pa puščic v rit.

Čeprov smo mel kr jajca leta nazaj, k smo poslali Sestre na Evrovizijo. Sam one so ble vsaj lepo v stevardese oblečene, ne pa tam špage nage na odru delat.

Kokrkol obrnemo, naš najboljš komad je bil Tih deževen dan. Pa si predstavljajte zdej Coleta Morettija, kako na Evroviziji razlaga, da ne ve, kerga spola je. Jebeš muzko. Drug svet. Abba bi se križala, Johnny Logan pa ne bi več vedel, komu zapet Hold Me Now

NAROČI SE
#pop #lifestyle #Evrovizija
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke