Kulumne
#lifestyle #loterija
Ker včas je eno pivo vredno več k vsi milijoni
Logo 20.11.2023 / 06.05

Mogoče bi šparala za po smrti, če bi zadela na lotu. Ampak realno, 5 milijonov ni težko zagont. Ene 50 že težje, ampak vse se da.

Ni keš za vsazga. Sploh ne velik keša. Te pobebi iz prve.

Jaz sem ena unih, k bog ne dej, da bi igrala loto al une evropske fore, kjer je še več keša. Ker z denarjem ne znam. Kakšno šparanje. Jaz tega še v lajfu nisem vidla, razne ko sem bla otrok, pa sem kot mula v en šparovček od pujsa vrgla dva dinarja. In to je blo to. Jaz še limit na banki vedno pokurim. Pač, zdej mamo, jutr smo pa lahk mrtvi. Torej zakaj pa ne?

Ko se zbudiš broke, brez vsega, je težek udarec po glavi. Sam pol greš pa spet drugim težit. Kar če bi jaz zadela na lotu, bi blo sam tist: “Šta pije kafana? Dejmo gandžo za vse! Pa ta kratke pa vse! Pejmo kr enga hummerja kupit za po okolišu! Juhu!”

Vse sama zaslužla

Jaz bi se delala, kao da sem sama vse zaslužla. Poveš, da si zadel ful, sam vplačal še nisi. Pa kr listek v zadnjem žepu hlač. Dobiš pepelnik v glavo. Dej ti sem un listek. Sej bi mi še uslugo nardil, ker bi me itak pobralo, če ne.

Ni keš za vsazga. Sploh ne velik keša. Te pobebi iz prve. Ampak če si sam naredil vse milijone, te mogoče drži prizemljenega. Kaj pa če pade z neba? Če rečmo ena kuharca v osnovni šoli, k vsak dan prenaša razvajeno otročad, da ni dobr za jest, zadene milijone. Bo še vedno v kuhni vohala ostanke golaža al bo spakirala kufre? Adijo mož, jebite se, otroci. Jaz grem živet v Dominikansko republiko, pit drinke z mejnhimi dežnički. Pa s tremi mladimi fitneserji, k te s kremco mažejo.

Skromna pa šparala

Mogoče bi pa ostala skromna pa šparala za po smrti. Ampak realno gledano, enih pet milijonov ni tok težko zagont. Enih petdeset že malo težje, ampak vse se da. Kok jih je že šlo v kurac, k so tko zadeli. Ni blo dolg do bankrota. Sem slišala za enga mulca pri nas, k je delal v gostinstvu. Ponesreč je kupil srečko na bencinski in zadel. Kaj je naredil? Celo noč je stal pred štacuno z avti in maštal, kerga si bo kupil. To je tud edini, za kerga sem slišala. In ker poznam res ful ljudi, mi je čudno, da noben ne ve za nobenga, da bi zadel sedmico. 

Nateg al ne?

Kok sploh verjamemo v te fore? Je vse skup nateg al ni? So une žogce nafilane z ne vem čim? Nas bo prej strela zadela, kokr da bomo kje kej zadeli?

Jaz točno vem, kaj bi nardila, če bi zadela. Mojim trem kretenom, k me prenašajo že cel life, bi dala vsakmu neki keša. Pol pa bi si kupla nepremičnine in šla v kurac. V Dominikani al pa kle. Sam najprej je treba začet igrat.

Pol se pa spomnim, da en listek stane tok k pivo v kafani. In grem rajš na pivo. Ker včas je eno pivo vredno več k vsi milijoni sveta.

NAROČI SE
#lifestyle #loterija
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke