Kulumne
#teorije zarot #lifestyle
Ljubezen je sam za dve leti, pol pa čao
Logo 28.08.2023 / 06.05

In men je v bistvu vseen. Ker rata vse samoumevno. Jaz bi pa rada tisto začetno otroško navdušenje nazaj. Ker taki pač smo.

Sej jaz že itak mislim, da je vse noro.

Men gre tok na živce, da smo narjeni tko, da je kej zanimivo sam na začetku, pol pa sam fuck off. Sploh v ljubezni. Najprej si ves slep in evforičen, pol pa vsakič mine. Ljubezen je sam za dve leti, pol pa čao. Ampak če pomislim na svoje začetke pisanja. Ko sem zmagala na proznem mnogoboju, sem poleg keša dobila tud objavo v Literaturi. In sem uletela v knjižnico k ena prfuknjena pa se drla na vse strani: “Jaz sem v Literaruri! Dejte mi takoj za prebrat!” Čeprov sploh nisem vedla, kaj je revija Literatura.

V bistvu vseen

In minejo leta in sam letos sem bla v ene desetih revijah, če ne več. V Mirnu sem vedno težila, ko sem prišla v štacuno, če majo ta pa ta časopis, ker je not moj intervju. Sam Miren ni Ljubljana in že vse zjutri zdilajo, ker pač tok mal izvodov. In men je v bistvu vseen. Ker rata samoumevno. Jaz bi pa rada tisto začetno otroško navdušenje nazaj. Ker taki smo.

Smo pa tud pizde. Včer sem vidla linke na Facebooku, da folk hod do raznih teh organizacij, k pomagajo šibkejšim, trenutno prizadetim v poplavah. In da hodjo kr eni, vzamejo lopate pa svašta, pol pa naprej dilajo. Ima se, može se. Sej folk dejansko ni več gladek. Da grejo enim, k so tok v pizdi, vse pobrat. 

Vse noro

Sej jaz že itak mislim, da je vse noro. Ker kar berem o vremenu na FB, je že dost pestro. Zdej je že kr vse teorija zarote. Sej vem, zdej boste vsi rekli, da sem ovca (čeprov sem Vuk). Ampak pismo, nej vsaki taki objavi verjamem? Da nam eni pošiljajo toče pa strele al kaj? Zakaj? Pa da to dela televizija al pa mediji. Ko sem jaz letos uletela z bučo v kamen, ni bla nč kriva televizija, ampak jaz sama, budala, k sem na soncu kakije grabla. Valda sama vem, kok je vroče, ne rabim za to medije. In res je vroče. In pol men folk, ja, sej je poletje. Ma čaki mal, 37 stopinj v senci? To je muka, ne pa uživancija. 

Če ne, je dolgčas

In sedimo na klopcah zdravi, nezdravi, munjenci, nemunjenci. Vsem teče dol in trpimo. In logično, da je blo tud v preteklosti že vroče k pes. Sam smo bli otroc. Takrat še skontaš ne. Zdej nismo več.

Danes bo konc te vročine. Bojo mogli najt neke nove teorije. Ko bo sneg, recimo, da je mel Božiček prhljaj, pa da ga je zanalašč na nas fuknil. Ker mu je nekdo plačal.

Taki smo. Ko neki mine, rabmo neki novga. Če ne, je dolgčas. Sam kaj pa če je vse res?

NAROČI SE
#teorije zarot #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke