Kulumne
#lifestyle #miren na krasu
Megla al boksarska vreča za starše?
Logo 29.05.2023 / 06.05

In sem spet na Primorskem. V Mirnu. Nimate pojma, kakšen teden je za mano. Odfuk odfukov. Sam to šparam za ta novo knjigo.

Vmes, ko se kregamo, pride en model iz vasi, k me je enkrat videl za pet minut in kr uleti v naš park s kišto pira in se dere pred vsemi: "Kje je Tereza?"

V glavnem, prišel je brat s familijo iz Barcelone in smo bli kle skup cel teden. Končno sem bla mal z nečakinjo. Ful je tečna, če če bit, in najbolj cute, če če bit. In ne da jo mam za genija al kej, sam bejba je mela par dni nazaj dve leti in govori štir jezike. Ker mora. Zato ni noben genij za nobenga od nas. Ene druge mamice bi to vsem razlagale, pri nas pa to ni tko. Mi mamo druge probleme.

Naš problem je, da se po dolgem času vidmo in nažgemo in pol privrejo na dan osebne fore. Fotr mi skoz sika, da knjige pisat ni nč kej tazga. Jaz se začnem dret, da je brat skoz hodil jadrat z njim, jaz pa ne. Pol proba brat umirit zadeve, pa ga noben ne posluša. In pol se začne še brat dret, da je bil celo življenje ena megla, ker sem bla vedno sam jaz problem. 

NAROČI SE
#lifestyle #miren na krasu
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke