Rubrike
#obrazi #intervju #profil #portret
Obrazi (15.3.) | Gradišnik: “Mi smo ogljikova bitja. Živimo od ogljika.”
Logo 06.03.2022 / 06.05

Če hočeš, verjameš, če nočeš, pa ne. Velja za vse. Ker se nam ne da preverjati. Ljubi se nam samo verjeti. Imeti prepričanje.

Zapisnik: "Dogajalo se je zvečer na domu državljana B. Udeleženci so prihajali v petminutnih presledkih, da niso zbujali pozornosti. Prišlo je [zamolčano število] oseb. Pred začetkom je državljan B. postregel z večerjo. Njegovi koruzni žganci se imenujejo antipolenta, saj je treba za njihovo pripravo narediti vse obratno kot pri mešanju polente. Navzoči so bili nad jedjo navdušeni in so ob razhodu pozno ponoči dobili namesto popotnega brašna kar recept." — [
Nadaljevanje in konec tekstov Obrazi (15./1.) | O tveganju in neželenih učinkih z Brankom Gradišnikom (2.3.2022) in Obrazi (15./2.): Gradišnik kuha antipolento Ljudski fronti (5.3.2022).


​Ljudska fronta je koalicija za demontažo kovidskega režima. Za ponovno vzpostavitev ustavnosti. Za lustracijo kovidarskih odločevalcev, izvajalcev, kolaborantov … No, to ne pomeni, me pomirja Gradišnik, da bojo Beovićko obesili na luster. Obesili jo bojo kvečjemu na kandelaber. Ker da resnica počasi prodira na dan.

NAROČI SE
#obrazi #intervju #profil #portret
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke