Kulumne
#Žmauc #lifestyle
Od zdej naprej za rojstni dan sam še halja pa Netflix
Logo 04.12.2023 / 06.05

A je to skrita kamera? Dvajst minut lajfa mi je zjebal! Kje vid on kakšno luštno pri teh letih? In drugo, what the fucking fuck!

Ker ostalo ni za pisat, zaključujem svoje štiridnevno praznovanje.

Dans bom kratka. Ker sem mal zmatrana. Sredin rojstni dan se mi je zavlekel na šrtir dni. Ja, sej vem, za moja leta bi se spodobilo bit doma v halji, jest čips in sladoled, pa gledat na Netflixu neki za jokat. Sam men ni zneslo tko. V štirih dneh se zgodi velik. Večina stvari seveda ni za napisat. Sej mate svojo domišljijo, pa nej si vsak po svoje predstavlja. Lahk vam pa povem eno sredino štorijo.

Vabljena sem bla v en lokal sred centra. Ker pač žurka za dan republike. In žuram tam v lokalu. Bla je top muska in grem ven na joint. Sama sem šla stat na pločnik in kadila. In pride po ulici en mlajši model. Gre mimo, ampak se obrača nazaj. Jaz gledam nejga, on hodi naprej in še vedno gleda nazaj. Jaz pa njega. In začne hodit nazaj. Pride k meni in mi prijavi, da je kriminalist. In kaj da kadim.

Ma pizda vam materna, pa ne na rojstni dan! In rečem, da joint, sej vidiš. Sej vohaš.

Vse zatlačila v modrc

Zgodbe bi lahko blo konec v sekundi. Sam kaj, ko sem jaz en zmeden, munjen človek. Glupa, po domač povedan. Najprej sem ga gledala, kao, a je to joke. In on resno dalje kr neki. Sem rekla, pa ne no, rojstni dan mam. Ker sem si leta 2009, ko sem mela nazadnje opravka s kriminalisti, prisegla, da jim ne dam več enga centa za take neumnosti. On pa še kr neki resno tam. In sem se začela bunit. Da me boli kurac za vse dans.

On pa, da bo poklical kolega, da me neki preverijo, Pa da nej dam osebno. In mu jo fuknem, pa se začnem dret: “No, evo, da mam rojstni dan!” In on res kliče enga. In da bo zdej kolega uletel.

In šele tist moment sem pomislila, kok mam vsega pr seb. Ne, no. Pizdarija. In mu rečem, okej, pustim kle joint, sam morm nujno na vece, k me tišči scat. In uletim na vece in začnem vse tlačit za modrc. Pridem kao pošteno nazaj z mal večjimi joški. In spet prerekanje, dokler nisem rekla, ma piši mi kazen, jebe se mi. Tam je bankomat, ti dam takoj. Ker mam že tko zadost vsega in glih njega sem še rabla.

“Ma, hec je, no.”

Ko je videl, da se mi že jebe za vse, pa kr naenkrat prijavi: “Ma, hec je, no. Grega mi je ime. Tko jaz luštne punce pecam.”

Jaz sem ga sam gledala. A je to kakšna skrita kamera? Dvajst minut lajfa mi je zjebal! Ker kot prvo, kje vid on kakšno luštno pri teh letih. In kot drugo, what the fucking fuck.

Seveda sem jaz zajebala v tej zgodbi. Ker sem mela s krimiči že stokrat opravit. In ko sem šla na vece, se mi je šlo sam za modrc, da bi pa pomislila, da me pa krimič že ne bi pustil na vece. Sej je blo vse skup bizarno, ampak skoz sem mela v glavi, da dejansko sred centra kadim joint na veliko in polna vsega. Pa še resno je klical unga kolega. Morm rečt da je odigral top.

“V nedeljo boš v kolumni!”

Ko sem ga pol notr vidla v lokalu s “kolegom”, sem prišla rečt: “Ta ti je dobr ratala, nč ne rečem. Sam v nedeljo boš v kolumni.”

Okej, jaz sem zmedena. Sam če bo enkrat bo naletel na eno manj zmedeno in se predstavljal za krimiča in vzemal osebne dokumente v roke, se ne bo zanj dobro končalo. Ta je tud. Pa sploh ni zgledal slabo. Sam koji kurac taka taktika. Mah …

Ker ostalo ni za pisat, zaključujem svoje štiridnevno praznovanje. Ko sem vidla, da sem v soboto ob petih zjutri vsem pisala, ena dva geja skup kao upetljala, enmu didžeju, da sva skup musko vrtela, kr vse vabla, nej pridejo do mene, in še frendom pisala, da kje so, ker se men žura, čeprov sem jih par ur prej fuknila iz fleta.

Kaj pa nej človek dela ob petih zjutri. Od zdej naprej sam še halja pa Netflix.

NAROČI SE
#Žmauc #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke