Kulumne
#lifestyle #social #mediji #estrada
Pa koga briga, koga dejta Golob?
Logo 16.01.2023 / 06.05

Nimam nč proti Saši Lendero. Sam jaz sem šla s tipi že tokrat narazen, da je to zame pičkin dim. Pa na FB sem kao vedno samska.

Če to folk sam pošilja iz obupa, da bi se o njih govorilo, je to pathetic as pathetic can be. Če mediji sami kradejo objave s Facebooka, je pa tud isti šit.
Marko Crnkovič

Velik ljudi si želi slave. Jaz bi bla tko slavna, da bi me bral cel svet, sam da me ne bi prepoznavali na cesti. Mogli bi videt, kakšne zganjam na fotkanjih za knjigo. Zdej že eno tako kapo z lasuljo nosim s sabo, da se ja čim bolj zakamufliram. Jutr mam eno snemanje in bom mela zraven še kr očala za na bliz, kao da jih mam tud za na daleč. Skratka, da bi me čim manj prepoznavali.

Jaz hočem svoje klopce, svoje kafane in svoj mir. Je top, ko ti rečejo, da znaš pisat, sam vseen. In ko smo že pri kafanah. Našo, tisto ta pravo, old school mercatorsko bojo 1. marca porušili. Mercator so nam že zaprli. Ker nas silijo v nakupovalne centre in fancy lokale in ker seveda blokovsko naselje nujno potrebuje še en vila blok. Nej grejo v tri pizde materne, sam tok povem. Če tvoj top lokal, kjer smo vsi domači, zapirajo po 23 letih, nismo glih veseli. Kam bomo zdej hodili? Klopce, kurc.

NAROČI SE
#lifestyle #social #mediji #estrada
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke