Kulumne
#lifestyle #social #mediji #estrada
Pa koga briga, koga dejta Golob?
Logo 16.01.2023 / 06.05

Nimam nč proti Saši Lendero. Sam jaz sem šla s tipi že tokrat narazen, da je to zame pičkin dim. Pa na FB sem kao vedno samska.

Če to folk sam pošilja iz obupa, da bi se o njih govorilo, je to pathetic as pathetic can be. Če mediji sami kradejo objave s Facebooka, je pa tud isti šit.
Marko Crnkovič

Velik ljudi si želi slave. Jaz bi bla tko slavna, da bi me bral cel svet, sam da me ne bi prepoznavali na cesti. Mogli bi videt, kakšne zganjam na fotkanjih za knjigo. Zdej že eno tako kapo z lasuljo nosim s sabo, da se ja čim bolj zakamufliram. Jutr mam eno snemanje in bom mela zraven še kr očala za na bliz, kao da jih mam tud za na daleč. Skratka, da bi me čim manj prepoznavali.

Jaz hočem svoje klopce, svoje kafane in svoj mir. Je top, ko ti rečejo, da znaš pisat, sam vseen. In ko smo že pri kafanah. Našo, tisto ta pravo, old school mercatorsko bojo 1. marca porušili. Mercator so nam že zaprli. Ker nas silijo v nakupovalne centre in fancy lokale in ker seveda blokovsko naselje nujno potrebuje še en vila blok. Nej grejo v tri pizde materne, sam tok povem. Če tvoj top lokal, kjer smo vsi domači, zapirajo po 23 letih, nismo glih veseli. Kam bomo zdej hodili? Klopce, kurc.

Svojga keša vredni

Gremo nazaj k slavi. Najbolj slavni, k jih poznam, so najbolj prizemljeni. Za najbolj slavne v njihovih glavah pa se majo kao zvezde resničnostnih šovov. Ti modeli so pa res svojga keša vredni. Od Mirel kraljic do svašta. Znani so bli pa glih ene dva mesca, dokler se je medijem dal z njimi ukvarjat. Zvezde, k niso nč dosegle v življenju, tud hitr zaidejo.

Mediji, ja. Že en teden berem, koga dejta Golob. Pa koga to briga. Ajd, ne rečem, če se spet najdeta Ben Affleck pa Jennifer Lopez, ampak to pa res ni za nikamor.

Ampak če lahko kdo nadmaši Goloba, je to Saša Lendero. Že tri dni je sam to povsod, kako sta šla narazen z unim. In pol naslovi: »Znani Slovenci jo tolažijo.« Me prov zanima. Žižek pa Dončić čakata pred vrati z robci. Okej, poveš, da smo šli narazen in basta.

Al pa Ana Roš. Zaljubljena? Top. Se bo poročila? Mega! Pol te pa bombardirajo s to poroko z vseh strani.

Sam tko hudo pa spet ni

In kle zdej mene neki zanima. Se folk to zmeni z mediji? Al mediji pobirajo kr sami s profilov teh likov na družbenih omrežij? Je to sam PR al kaj zdej? A ta folk sam obvešča medije? »Dejte objavit, da sem šla kao z unim narazen. Dejte objavit, da mam nove kopalke. Dejte objavit, da se je moja mačka poredila.«

Če to dejansko folk sam pošilja iz obupa, da bi se o njih govorilo, je to pathetic as pathetic can be. Če mediji sami kradejo objave s Facebooka, je pa tud isti šit.

Sej se tud jaz promoviram. Sej tud jaz napišem marsikej o svojem lajfu. Sam tko hudo pa spet ni. Me je vprašal en, če bom šla tolažit Sašo Lendero. Sem mu rekla, da jo bojo v tem primeru najdli čist pijano vzad na klopcah za blokom. »Pa zapušeno, ne?« Itak. Ne bi blo več »ne grem na kolena«, ampak »kako vstat s kolen«.

Zavaravanje

Nimam nč proti Saši Lendero, da ne bo pomote. Sam jaz sem šla s tipi že tokrat narazen, da je to zame pičkin dim. Plus to, na FB sem kao vedno samska. To so vse sam varke. Tko kot una kapa z umetnimi lasmi.

Sam jaz lahk folk še tok zavaravam, zdaj se bo vidlo, če sem tud sama sebe zavaravala, da znam pisat. V torek pride moja knjiga v knjigarne. Tud jaz si želim slave, sam na drugačen način k uni prej omenjeni. Predvsem mi pa ni treba sami pošiljat slik na medije: »Lejte, kok smo pijani v kafani. Jaz sem nova Britney Spears. Pa Lindsay Lohan tud. Woohoo!«Jaz sem hujš. Ampak za take stvari so knjige. Nč, pejte vsi brat. Da ne bo sam Mirela kraljica. Tud Tereza bo.

NAROČI SE
#lifestyle #social #mediji #estrada
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke