Kulumne
#lifestyle #pop
Pejmo pecat varnostnike. Vse za zastonj karte.
Logo 18.03.2024 / 06.05

A jaz talam knjige? Itak da ne. Dej šuške. Pa probajo: “Men bi pa ja lahk dala eno zastonj.” Kurac moj. Sedet pa pisat je delo.

Jaz sem vsaj tok fer, da rečem, da jih bom pol v kolumno fuknila. Da vsaj mal reklame nardim. Sam to mi zdej pr Denis i Denis nč ne pomaga. Ta zadnja sta, k rabta reklamo, Metelkova pa tud.

Zadnjič sem vidla, da bosta Denis i Denis na Metelkovi v Gromki. Da sem obsedena z muzko, itak vemo, sploh z eighties nostalgijo. Mislim, Denis i Denis sta točno to. In jaz takoj v akcijo, kje se kupjo karte. In ker sem klasična una, da ji mora it vse narobe, so ble seveda karte razprodane. In klicat vse, spraševat vse, na FB prosjačit, če ma kdo karto odveč. Vse skup ena pušiona. Da ni variante. Ker ne štekam tud, zakaj ju dat v tok majhen plac. Ampak baje je njuna želja, da hočta bit po takih placih. In pol mi en reče: “Tok k si popularna, bi ti mogla pridet pet.”

To ne bo nobenga ubilo

Tok popularna nisem, ampak vseen pa poznam dost ljudi. In pol ne pridem do kart? In pol sem pomislila, da kok je nas takih, k fehtarimo za karte. Okej, jaz sem zdej hotla plačat, sam vedno pa nisem. Velikrat sem rekla kakšnemu organizatorju, nej mi zrihta džabe Cvetličarno, recimo za Bajago. Dve zastonj karti ne bo nobenga ubilo, ampak kok nas je takih? Najboljš, da mamo vsi potalane karte, uni nej pa kr tko špilajo. Za klobaso pa en pir. Pa je to prov? A nismo njihovi feni zato, da jih podpremo? Pa ne sam da cvilimo koma pod odrom. Finančno.

Dej šuške

A jaz talam knjige zastonj? Goddamn da ne. Dej šuške. Pa probajo, uno: “Men bi pa ja lahk dala eno zastonj.” Kurac moj. Sedet cele noči in pisat je delo. In za delo si plačan. In a sem jaz kr tko pisala, zarad lepšga, pol bom pa razmetavala knjige naokol? Lastna starša sta jih mogla plačat. Ker tud pomislila ne bi, da bi mi rekla, če jima dam. Mi bi kr vse zastonj. Brez pomislit, da so uni delali za to in da bi lahk vsaj karto kupil. In tega je ful. Baje se fehtari za te karte na vse konce in kraje. In pol prebreš: “Razprodal Stožice.” Sam kok je model res razprodal Stožice? Jih je blo pol not sam zato, k so nafehtali karte?

Ne rabta reklame

Oh, ko bi se dalo tko pridet v trgovino. “Ej, poslovodja, midva se poznava. Dej mi kle par stvari zastonj.” Jaz sem vsaj tok fer, da rečem, da jih bom pol v kolumno fuknila. Da vsaj mal reklame nardiš.

Sam to mi zdej pr Denis i Denis nč ne pomaga. Ta zadnja sta, k rabta reklamo, Metelkova pa tud. Sam še karte za Duran Duran v Puli pušnem, pa sem zmagala. Ker Simon Le Bon bi si glih rit obrisal z mojimi teksti. Nč. Pejmo pecat varnostnike. Vse za karte. 

NAROČI SE
#lifestyle #pop
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke