Kulumne
#lifestyle #erotika #literatura #radio
Seks ni hec, ampak resno delo!
Logo 29.01.2022 / 06.05

Vsaka moja knjiga je rezultat poglobljenega dojemanja seksa. Vse življenje sem si želela biti pisateljica erotične literature.

"Mož mi je rekel: 'Bravo ženska, res si dobra!" — in mi pritisnil še en poljub."

Najprej sem začela z zgodbo V bloku za božič. Zgodba je dolga. V njej nastopa par, ki se je šele spoznal, kar pa ni bila ovira, da ne bi padel že prvi seks. Bilo je strastno in nepozabno. Na Arsu je bila ta zgodba obelodanjena že drugič. 

Poslušala sem zelo zbrano. Brala je Polona Juh, ki je zame najbolj zrela igralka za take podvige. Ampak to, da sem jo zbrano poslušala, ni bilo tako enostavno, kot se zdi. Jaz za pozornost porabim ogromno energije. Na koncu Poloninega branja sem bila zelo utrujena.

Ampak še ni bilo konec. Oddaja se je nadaljevala z izborom mojih erotičnih del.

Moje poglobljeno dojemanje seksa

Lahko rečem, da je čisto vsaka moja knjiga rezultat mojega poglobljenega dojemanja seksa. Zato sem v intervjujih velikokrat povedala, da seks ni hec, ampak je resno delo. 

Skratka: knjiga Jebopisi je sestavljena iz mnogih zgodb. Moderatorka me je kar naprej omenjala kot pisateljico erotične literature. To mi je kar godilo. Pravzaprav sem si celo življenje želela biti pisateljica erotične literature.

Pisanje je zame užitek. Zato sem svoji spletni strani dala podnaslov: “Fuck uživam ko pišem”.

Je pa dejstvo, da v zgodbah niso prebrali nič eksplicitnega. Razen v prvi zgodbi V bloku za božič — ko pridemo do prizora dveh tujcev, ženske in moškega, ob seksualnem odnosu — so vse izpuščali. Največ, kar si dovolim, je izjava, da sta bila vsak zase in eno.

Mljask!

Lažem. Še je bilo teh eksplicitnih momentov. V zadnji zgodbi V bloku v Šiški. Na koncu te zgodbe dodam zelo ekspliciten konec, ki se ukvarja z vodnimi športi. Ko je moški zaboden v njej, ji reče: “Scal bom.” Ona je nekako preživela, ampak na koncu mu je rekla: “Ubila te bom.”

Potem so sledile še mnoge. Zgodbe v Jebopisih so ves čas na robu trde erotike. To ni nič slabega, meni se to zdi normalno. 

Kakorkoli, enourni prispevek je bil zame zelo zahteven. Na koncu sem bila na smrt utrujena in sem šla počivat. Edino, kar me je še razveselilo, so bile čestitke mojega moža. Rekel mi je: “Bravo ženska, res si dobra!” — in mi pritisnil še en poljub. 

Mljask.

NAROČI SE
#lifestyle #erotika #literatura #radio
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke