Kulumne
#soseska #odnosi #lifestyle #sociala
Slovo od kafane: Konc našga okoliša zarad enga vila bloka
Logo 06.03.2023 / 06.05

V petek poslovilc. Itak, da pridejo vsi. Nazdravili bomo na najboljšo kafano za Bežigradom in kej pojedli. Plesali, se smejali.

V tej kafani srečaš od pisateljev do dohatrjev do ne vem koga. Majda Sepe je prihajala za šank, sedela sama in si spila eno vecchio.

Pa smo tam, kjer ni muh. Naša kafana se zapre v petek. Oziroma, v petek je poslovilc. Vam se mogoče zdi to smešno, da mi zganjamo tak halo zarad tega, sam če je bla kafana 25 let, ni lahka. Pred blokom lokal, k je bil del Mercatorja in kjer smo vsi domači. Jaz se pridem tja dret: “Takoj mi ti električar pomagi! Fuknilo ven varovalke, vse je šlo v kurac!” Lokal z najboljšim vrtom na našmu koncu. Kamor hodijo dopoldan učiteljce iz bližnje šole in penziči iz doma ostarelih. Lokal, iz kerga sem letela fulkrat ven. Lokal, v kermu sem spoznala bivšga tipa. Lokal kamor lahk prideš, pa rečeš, da ti je zmanjkalo keša, pa da boš drug dan prinesel. Lokal, kjer se šahira do fula. Lokal, v kermu zvem največ od penzičev za šankom. Lokal, kjer ti da sin od šefa za jest v tupperwaru. In lokal, kjer me šefe ne streže. Pol pa varke izigravam, če slučajno on dela, pa nafukam prej sina, da mi da pet pirov pred nos. 

Sam me ma rad

NAROČI SE
#soseska #odnosi #lifestyle #sociala
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke