Kulumne
#spolno nadlegovanje #lifestyle
So res vsi moški taki gnoji? Dvomim …
Logo 06.11.2023 / 06.05

V zadnjih letih je velik obtožb zarad spolnega nadlegovanja. Sam pizda, jaz se skoz s tipi družim, pa ni vsak ta drug predator.

Logično, da ne bi nikol pustila, da bi me kdo v lokalu probal zagrabit za joške al rit. Pa sem prekelnarila ful let po vseh živih lokalih. Za popraskat po hrbtu pa res ni problem.

Spet berem naokol, da so eni zvezdniki obtoženi spolnih nadlegovanj pa tko. Roberta De Nira obtožuje njegova bivša usluženka, k je za njega delala enajst let, da jo je nekoč prosil, če ga popraska po hrbtu. Aja, pa da je bla manj plačana k en drug asistent. De Niru se je strgal, se začel sred sodišča dret na njo: “Shame on you!” Pa koji kurac večja plača?! Ta drug asistent je z njim že 40 let.

Ena pa se je spomnila, da jo je Steven Tyler od Aerosmithov leta 1975 nekje zažvalio. Kot je en napisal v kometarjih pod člankom: “Steven Tyler ne ve, kaj je mel včer za zajtr. Kamoli, kaj je blo leta 1975.”

A v Hollywoodu pa kr vsi?

V zadnjih letih je teh obtožb velik. Sam pizda, jaz se skoz s tipi družim, pa daleč od tega, da je vsak ta drug predator. A tam v Hollywoodu pa kr vsi? Možno.

Logično, da ne bi nikol pustila, da bi me kdo v lokalu probal zagrabit za joške al rit. Pa sem prekelnarila ful let po vseh živih lokalih. Vem, kaj to pomeni. Pr men sam to, da te bojo eni psihiči dali v avto, pa prvezat na drevo za Savo. Če bi blo res kej hard. Za en objem v kafani al pa popraskat po hrbtu pa res ni problem.

Ko smo vsak dan igrali pingpong, sem igrala sam jaz pa tipi. In ko sva v dvojicah z enim skoz zmagovala, me je po riti na easy udaril z loparjem. Pač, top tim sva, dobr si odigrala. In recimo, da zdej on zadane na lotu, jaz pa grem tožit: “Takrat pa takrat me je z loparjem po riti. Hočem zdej keš.”

Za nazaj je težko kej dokazat. Sploh pa en udarec po riti z loparjem. Bi mogla skakat v luft? Je bil nesramen? Ne. Tud jaz tipe počim po riti. Uno, kje si stari.

Ženske so popizdile

Ne da kogarkoli zagovarjam, sam mi da pa mislit. So res vsi moški taki gnoji? Jaz mal dvomim. Par let nazaj mi je frend, k dela v računalništvu v tujini, rekel, da so meli sestanek v firmi. Debata o eni računalniški igrci. In ta model je rekel sam to: “Po mojem bo ta igrca bolj za moško ciljno publiko kot za žensko.” Nakar so ženske popizdile in je bil čez pol ure spet sestanek: “Da nikoli več ne govoriš tko o ženskah.”

WTF? Če jaz zdej rečem Crnkoviču, ej, to kolumno bo bralo več moških k žensk, a je to narobe?

Starejši no go

Pred kratkim sem mela literarni večer na Ptuju. Na kavču sva sedela dva. En vinar pa jaz. Vsak od naju je mel svojga moderatorja. Enkrat je govoril en, ta drugič drug. Ampak jaz sem bla v elementu. In vse je bil hec, da sem popestrila večer. In sem začela temu vinarju s takimi: “Ti pa nisi slab. Sej mam mlajšga, sam bi bil za porabit. A prstan maš? Eh, kurac. Ker letnik si? Starejši no go.”

Pol pa mi je začela njegova žena mahat iz kota. Vmes je še njegov moderator šel guglat in se zadrl pred vsemi: “Letnik 85 je!”

In takrat sem nehala s to zajebancijo. Ker sem vidla, da je modelu nerodno in da mu ne sede taka situacija. Sam kaj, ko se je publika smejala in ploskala. Pa bi tud ploskali in se smejali, če bi bla kontra situacija? Da bi on meni take prijavljal? 

NAROČI SE
#spolno nadlegovanje #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke