Kulumne
#strah pred letenjem #lifestyle
Strah pred letenjem: A ni že to creepy, da folk ob pristanku ploska pilotu?
Logo 06.05.2024 / 06.05

Ful več možnosti mam, da se bom s kom v avtu zaletela. Sam tam mam vsaj možnost preživetja. Če gre avion v kurac, si pa v riti.

Moja nečakinja, k nima še niti tri leta, je bla že večkrat na avionu k jaz.

Men dela velik stvari paranojo. Jebeš, kaj dam vase, druge stvari so večja paranoja. Globoka voda, medvedi v gozdu, višina. In kle mam težek problem. Jaz pa avioni. Sej ne, da bo medved sedel zraven mene, sam una višina mi je fuck off. Mislim, a ni že to creepy, da folk ob pristanku ploska pilotu? Uno, uf, rešeni smo, ni se mu ratal tja nekam v gore pribit. Car je, živi smo. 

Pa un pritisk, ko se vzdiguje avion. Logično, da srce skor neha delat, če greš pa skor v nebesa. In en model ma življenja vseh nas na grbi. In ti tam v zraku ves nemočen. Gledaš, kako gremo centimeter mim gore in sam upaš, da ma pilot dans dober dan.

Ampak najhujš se je pa zgubljat po letališčih. Ko zbezljana veverica upaš, da te ne bojo kle pozabli. Kam ven, kam notr, totalen kaos. Ko sem šla nazadnje iz Amsterdama, so en starejši par skor slekli pred mano. Jaz pa kao okej. Da plačam za to, da bom v luftu skor umrla, prej me pa še kr en random folk tam šlata.

Barcelona

Zato še nisem prišla do te kurčeve Barcelone, kjer živi moj brat. Ker ne upam na avion. In pol tuhtaš: me bo kdo peljal al naj grem z vlakom al pa z busom? Ko pogledaš cene kart, te vse mine. Ko pogledaš čas vožnje, pa sploh. In si spet tam. Ni druge k avion. In se odločiš, da ti dol visi za Barcelono. Pa če je zastonj. Ker ne grem še v nebesa. Ne zarad enga pilota. Bom sama poskrbela, da pridem v pekel.

Moji pa ko nikome ništa. Skoz v luftu. Mat gre v Brazilijo k nč. Moja nečakinja še nima niti tri leta, pa je bla že večkrat na avionu k jaz.

Korzika

Vem, da je stokrat več možnosti, da se bom s kom v avtu zaletela. Sam pizda, tam mam vsaj možnost preživetja. Če gre avion v kurac, si pa v riti.

In potem se spomnim svoje mame, ko sem mela pet let. Sedela je na tleh, poslušala radio in jokala. Delala je na Kompasu. Pol kolegov ji je umrlo v nesreči na Korziki. Jaz nisem točno vedla, za kaj se gre, sam še danes se spomnim tega žalostnega prizora. Mogoče zato še dans ne maram avionov.

Ne vem zakaj pa je enkrat prišla ven štorija, da je na tem avionu umrla una punčka iz reklame za Čokolešnik. Ampak kokr vem, je pevka od Katalene še kako živa.

NAROČI SE
#strah pred letenjem #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke