Kulumne
#nutrije #joker out
Tok sem bla v medijih, da sem sama seb šla na kurac. Joj, ne spet jaz!
Logo 09.10.2023 / 06.05

Sej je lepo, da ma Tina Gaber rada živalce. Sam a mormo pol vsi to poslušat? Spet ti mediji. Kar je klikano, tist bojo objavli.

In pol zagledam članek o Tini Gaber. Ker ma veze. Hmm. Do kam seže njen vpliv? Do nutrij, če mene kdo kej vpraša.

Sem brala, da so Joker out napolnili Stožice. Komentarji spodaj so klasično slovenski: “To sam mule poslušajo.” — “Starši so jih dal v ospredje.” — “Mediji jih tok porivajo naprej.”

Vse živo. Sam to ne, da mulcem ratuje na ful. Men je isto zanč en 22-letnik rekel, da lahk pišem knjige, ker je moja teta ta pa ta. Sem že stokrat povedala, da moji začetki so bli taki, da sem hodila po Metelkovi in talala listke z blogom. Kakšna teta. In en iz Joker Outov je sin od Guštija. Pa mu je res pomagal pri vsemu temu? In ja, v medijih pa jih je res ful.

Ene tok promovirajo

Ene na MMC tok promovirajo, da bi najrajš kr glavo odbil, ko zagledaš spet isto ime. Sam, pizda, tud jaz sem bla letos po skor vseh časopisih. Sama seb sem šla na kurac. Joj, ne spet jaz. Ker če je preveč, je preveč. Sam kaj, ko rabiš reklamo, da se promoviraš.

In tko so Joker Out povsod. Mediji so jih pač vzeli za svoje. In očitno Stožice tud.

Ampak zakaj grejo ljudem tok na kurac? Ker jim je neki ratalo? Al zato, ker so vsi ogroženi od tega, če so ble vmes kake veze? Ivo Boscarol je enkrat rekel neki v tem stilu, da Slovenc odpusti vse razen uspeha nekoga drugega.

Komentatorji s kavča

Zna bit. Ampak to ni njihov problem. Men so Joker Out kul. Ko bojo en dan pripovedovali vnukom, kako so se najstnice metale za njimi, bo tud pestro. Živijo. In prov je tko. Najlažje je bit s kavča pameten. Ko boste pa vi meli komad z Elvisom Costellom, se mi pa javte. Fotri pa tete gor al dol.

In pol zagledam članek o Tini Gaber. Ker ma veze. Hmm. Do kam seže njen vpliv? Do nutrij, če mene kdo kej vpraša. In pol je blo tok posmehljivih komentarjev pod člankom, da so jih na konc zaklenili.

Cela ta situacija je res smešna. Pa nimam pojma o politiki. Sam kokr berem, Golob konkretno zgublja točke. 

Postričt pa liter šnopsa

Sej je lepo, da ma Tina rada živalce. Sam a mormo vsi to poslušat? Spet ti mediji. Kar je klikano, tist bojo objavli. Ampak kar objavijo, dovolmo vse sami. Ker reklama. Pa magar slaba. In pol se zdi, ko da vsi ven iz vsake paštete skačemo.

Sam če si ego trip, to rabiš. Če je tud keš zraven, pa še tok bolj. In komentatorji s kavčev to rabjo. Da lahk po komu serjejo. Pa da pizdijo, da je vse po vezah.

Kaj bi dala, da bi nek Slovenec bil svetovno znan. Tko ornk. Bi tud rekli, da si je z vezami kupil cel svet? Tko se sprašuje en s kavča. In pol gre do sosede, če ga lahk postriže in do soseda, če mu da liter šnopca. Ker on nima vez.

NAROČI SE
#nutrije #joker out
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke