Kulumne
#marihuana #lifestyle
Uni, k čmo kadit, itak kadimo. Sam za ker kurac ne smemo met nasada?
Logo 29.04.2024 / 06.05

A me ni kurba od sosede prijavla, da se voha trava? Moja majka se je hotla kregat: “Kdo bo moji hčerki prepovedal kadit travo?”

Moja mati je en dan popizdila, da kam jaz tok keša zmečem. "Mami, trava je draga." — "Pa si posad že enkrat tega hudiča!"
Marko Crnkovič/Fokuspokus

Spet vidim neki naokol, al legalizirat gandžo al ne. Tega pri nas ne bo nikol, ker smo pač nazadnjaki. Dej šmarnico, sam bog ne dej trave. Stranke nam vsakih par let prodajajo buče, v resnici pa nč od nč. Mokre sanje hašišarjev. Moj brat je v Barceloni včlanjen v coffee shop pa čao. Jaz morm pa kle penziče iskat pa skor spraševat, če so si že zamenjali plenice, da se dobimo. Sam oni si ne rabjo nč plenic menjat, ker jih vutra gor drži. Ker jebeš te mulce. Penziči majo najboljšo gandžo. Vsi stari nad 70. Ko jebe tablete, sej mamo joint. 

Kdo bi plačal ta hec?

Ker kle je glih problem. Farmaciji se scufa, če bi bli vsi sami svoji dohtarji. V vsakmu stopnišču po dve teti Pehti. Kakšna stara tam nad 80 bo razlagala dohtarju: “Mam jaz mažo za vse. Vam ne stoji več? Puste Kamagro. Veste, take lepe bilke mi je vnuk prinesel. To dela čuda. Vam ga namažem?” Jebene Herte bi vse ratale, če bi si lahk same doma to sadile namest solate. In na konc ne bi mel dohtar komu pisat recepte, sam eno čudno mažo bi mel na kurcu. In kdo bi plačal ta hec?

“Posad si hudiča!”

Taka gonja je proti tej travi, ko da je ne vem kaj. Uni, k čmo kadit, itak kadimo. Sam za ker kurac si ne smem nardit nasada? Moja mati je en dan popizdila, da kam jaz tok keša zmečem. “Mami, trava je draga.” — “Pa si posad že enkrat tega hudiča!”

I wish. Če bi me dobil, bi me tretirali, ko da sem pol Slovenije pobila. Odkar se je mati preselila nekam v atrije, sem uletela parkrat na sonček na joint. In a me ni ena kurba od sosede prijavla, da se iz atrija voha trava. In pol še drugič. Nardila celo pizdarijo. Moja majka se je hotla it kregat: “Kdo bo moji hčerki prepovedoval kadit travo?”

To, majka. Penziči for the win. Zarad enga fucking jointa taka panika?

Kordiš brez odgovora

V mojmu stopnišču so sosedje na easy. Pač se voha trava. Noben se nč ne sekira zarad tega. Sej, kdo pa komu kej hoče. V najslabšem primeru bom sam svoj hladilnik izropala. In tko se ne sme sadit. Doma mam umetne rože. Sej bi tud gandžo pozabla zalivat. Če jo sploh treba. Nam bojo stranke razložile, ko bojo legalizirali gandžo. Leta PM, ko bojo avti po luftu letel.

Zna pa gandža kdaj tud škodit. A nisem ta teden poslala Mihatu Kordišu (nisva FB frenda, ne nč) čist zapušena tole: “Ej, mene boli kurac za politiko. Sam mi deluješ model za na joint it.” Ni blo odgovora.

NAROČI SE
#marihuana #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke