Kulumne
#spol #lifestyle
V petek zvečer: Deset tipov. Plešastih, s trebuhi in povešenimi jajci.
Logo 27.02.2023 / 06.05

Kdo je glup? Me, k fukamo tipe s športnimi gešteli, al vi, k ste veseli, če vas žene pustijo ven, fukate pa isto robo že 30 let?

V petek zvečer sem sedela v enmu lokalu za šankom. Žene so spustile deset moških ven pit. Evo, dans lahko grejo. Že kle so papki, če mene kdo vpraša.

Dejmo neki razčistit. Jaz mam tipe ful rada. So moji najboljši frendi, ljubimci in svašta. Celo življenje sem v moški družbi. Še sama ne vem zakaj, sam tko je. Manj komplicirajo, pa boljš me štekajo. Vsaj ta pametni.

Sam kaj, ko niso vsi.

V petek zvečer sem sedela v enmu lokalu za šankom. Žene so spustile deset moških ven pit. Evo, dans lahko grejo. Že kle so papki, če mene kdo vpraša. In sedim za šankom in hočeš-nočeš, poslušam njihove debate. Ker pač bit glasni k eni otroci. Ker petek. Poslušam petnajst minut. Poslušam še petnajst minut. Stari so bli vsi okol 55 in njihova debata je tekla o ženskah. Kok da so vse “babe” neumne. Pa skritizirat videz od vseh.

Začela sem se obračat. In gledam tam tipe, plešaste, s trebuhi. Pijani ko točki. Ampak “babe” pa neumne.

Poglejte se!

Tud jaz sem mela že kakšno pivo preveč v riti. In uletim k mizi in rečem tem desetim modelom: “Ej, vi, povešena jajca modeli. Kako kurac lahk tko govorite o ženskah?”

Vsi so me začeli gledat.

“Mislite, da vas dvajsetletnice čakajo za vogalom? Pa dej, poglejte se. In zdej vsi srečni, ker so vas žene pustile ven. Mene bi blo sram, da me kdo tko komandira.“

Sem že hotla it, ko je eden rekel: ”Ti boš govorila, k nč ne delaš, sam pišeš.”

Pfff.

Obrnila sem se nazaj in sem mu rekla: ”In kaj je za tebe delo? Da tvoja žena gara v fabriki v treh smenah?”

“Seveda,” je rekel.

Pffff again.

“Jaz pa ne delam, ker pišem?”

“Logično da ne.”

Na nivoju debila

Vmes je eden na hitr začel guglat, kdo sem, in naročil e-knjigo, pol se mi je pa čist odfukalo. “Če si za neki plačan, pol ne delaš?” Neki so se hotli začet bunit, pa sem sam še rekla. “V pondelk se preber v kolumni. Pa da vidmo, kdo ne dela.”

Spet sem hotla it, ko se je un zadrl za mano: “Ti boš nam o dvajsetletnicah! Ti pa ziher …” 

Zvlekli so me na nivo debila. Ker lahk bi rekla, kaj pa tebe briga, al pa ja, sama sem. Sam nisem mogla bit tih. Spet sem se obrnila nazaj: “Moj jebač je za vas maneken. Če se grem inteligenco, je pa za vas profesor. Guess what? Ni čelav, nima trebuha, povešena jajca bo videl šele čez dvajset let. Človek nima niti 40. Mlajši od mene deset. Aja, pa ta zadnji je, k bi si dovolil, da mu ena ‘baba’ neumna določa, kdaj bo šel ven kej spit.”

Pa še ni nehal: “Dej, kaj lažeš. Še nikol ga nisem videl.”

“Jaz pa tebe ne. Kdo pa sploh si?”

Kelnarca pa je vse slišala in rekla: “Jaz sem ga vidla velikrat. Res dobr dec. Pa fajn.”

Pol sem jih sam še nekam nagonila, ker je ratal otroški vrtec iz čiste neumnosti. Aja, pa še fotko jebača so hotli, kao, nej dokažem. Mislim, brez besed.

Razen če niste polni keša

V glavnem, začelo se je zato, ker so bli posmehljivi do žensk. Fantje moji, nismo vse sam ene kokoši glupe. In nehte se slepit, da mate lahk dvajstletnice. Razen če niste polni keša, pa boste še njo keširali, bo težka. Me, stare okol 45, mamo rajš mlajše. Men se pička ne more povesit. Verjemte, da majo mlajši radi tok stare.

Kdo je pol glup? Me, k fukamo tipe s športnimi gešteli, ali taki deci, k so veseli, če jih žene spustijo ven za en dan, fukajo pa isto robo že 30 let? In ne, nismo vse za tekoči trak. In ja, če pišeš, delaš. In glih tko vas mam rada, če niste neumni. Kamoli nazadnjaki.

In zdej morm sam še tega modela ven dobit. Da mu pošljem kolumno. Pa nej jo pokaže ženi. Bo mel haus arest do novga leta. 

NAROČI SE
#spol #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke