Kulumne
#influencerke #pajkice #lifestyle
Vrsta za pajkice? Ste normalni? Ma naj gre vse v tri vpizdnice!
Logo 22.04.2024 / 06.05

A si ne znate normalnih pajkic potegnit čez glavo, da vam bo pička k sosedu čez oken pogledala? Ta mularija dans res nima pojma.

In potem so mi še objasnili, da to niso obične pajkice. Da temu se reče "vpizdnice". Da se pička ja čim bolj vid.

Jebeš politiko, jebeš vse, ko sem zagledala posnetek dolge vrste pred Gospodarcem. Fuck, spet neki zamujam. A gandžo zastonj talajo? Sam ko sem mal boljš pogledala te smrklje v vrsti, sem dojela, da niso glih neke hašišarke. Kaj kurac se pol grejo, da je vrsta skor do Zupančičeve jame? In dojamem, da se gre za pajkice. Pajkice? Ja, pajkice. Zakaj se reče pajkice, nimam pojma. Verjetno, da si suh k suha južna. Men je že tko večina ljudi debilov, sam tkole stat v taki vrsti za fucking pajkice … To pa ostanem brez besed. 

In pol smo se logično moral na FB delat norca iz tega in mi je ena poslala sliko teh pajkic. Guess what? Obične pajkice. Iste mam jaz doma, pa sem jih kupla v Pepcotu. Zakaj pol taka norija? Za kaj se sploh gre?

Influencerka

In pol me izobrazijo, da prodaja te pajkice ena influencerka. Prvič slišala za njo. Ampak ej, ima se, može se. Nej dela vrsto pred tisto burek kišto in nej vsi uživajo. Vsak se znajde po svoje. Ampak fucking pajkice? Jaz ne vem, kaj te mule mislijo. Da jim bojo pajkice spremenile življenje v ne vem kaj? Pa ajd, če že verjameš, pejd v Pepcota po pajkice. Cel dan stat v taki vrsti?

In potem so mi še objasnili, da to niso obične pajkice. Da temu se reče “vpizdnice”. Da se pička ja čim bolj vid.

A si ne znate normalnih pajkic potegnit čez glavo, da vam bo pička skor k sosedu čez oken pogledala? Ta mularija dans res nima pojma. Pripelji si dam enga na liter vina, zapleš mu mal v spodnjih gatah — iz Pepcota seveda —, pa bojo tipu pajkice ta zadnja briga.

Karte za fucking Nirvano

Nesposobneži, nimaš kej. Jaz se v tako vrsto ne bi postavila niti za zastonj gandžo. Edin, če bi mi rekli, da bom zdilala tok knjig k J. K. Rawling. Zato bi pa stala tam. Sicer bi trpela, sam bi. 

Vpizdnice. Kaj vse še ne bom zvedela. Še v življenju nisem zapecala tipa na pajkice. Vsi so padli na kavbojke. In na pamet, logično. Ker če bi me vidli stat v taki vrsti zarad pajkic, bi me vsi odfukali. Da se mi je očitno zmešalo.

Ampak vsak po svoje. Ko sem jaz bla tok stara k te na posnetku, sem se gužvala na Trubarjevi, ker da bojo par kart — ne vem več kok — potalali za Nirvano v unmu skateboard butiku al neki. Itak se nisem pregužvala in sem pol doma nafukala ta stare, nej dajo keš, ker je pač fucking Nirvana. Valda da so dali.

Smo te tako učili?

Če bi rekla, da sem visela v vrsti za pajkice, bi ta stara dva umrla od smeha. Uno, dej spizdi, jebale te pajkice. Smo te tako učili, da se boš grebla za vpizdnice? Ah, kje. Jaz jih na liter povabim.

In ko sem gledala posnetke te vrste pred Gospodarcem, mi je šel komad Losing my religion po glavi. Ma ne ta od REM. Cover od Elvis Jackson, k je ful boljši. Ali kot je komentiral nekdo na FB pod objavo pajkic: “O, Putin, fukni že te bombe in bodi precizen. Pa nej gre vse v tri pičke materine.”

V tri vpizdnice, pardon. 

NAROČI SE
#influencerke #pajkice #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke