Kulumne
#lifestyle #sociala #zapor
Vsak je sposoben ubijat. Sam dobr nas je treba v kot stisnit.
Logo 12.02.2024 / 06.05

Fizičnega nasilja nisem nikol doživela. Psihičen teror pa ja. Takrat pa se ti zmeša. Sam še hočeš, da un utihne. Magar zaštihan.

Zapor na Dobu.
Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij

En dan sem prov štela. Poznam vsaj deset ljudi, k so koga ubili. Ene bežno, ta druge pa preklet dobr. Razlogi in motivi so bli različni. Ne bom se spuščala v podrobnosti, ker bi blo za vas preveč. Hint: en moj bivši je dobil najvišjo kazen, k se jo kle da dobit (ne dosmrtno), en ta drug bivši pa je pucal omaro, v kateri je blo notr prej truplo, sam butl ni vedel. Ah, joj, če bi jaz lahk vse povedala. Je pa dobr za vsakmu novmu tipu to naprej vržt: »Ti boš men, lej, kakšne sem dejtala.«

Ampak pustmo moje življenje. Je velik bolj prfuknjeno, kokr si mislite.

Mesarski nož

Kaj pripravi človeka do tega, da nekoga ubije? Mene je sam enkrat prijelo nekoga ubit. Spet enga bivšega. Tok me je psihično trpinčil, da ko sva se en dan zjutri zbudila, je bil mesarski nož na moji strani postelje. Zaštihala bi ga, majke mi. Še eno besedo bi izrekel, pa bi ga. Pa se v življenju nisem ne stepla ne nč. Sam bi ga res takrat ubila. Ker kdaj človek ne zmore več. Ne da zagovarjam morilce. Ampak takrat sem dojela, da bi bla tud jaz tega sposobna.

Fizičnega nasilja na ful nisem nikol občutila. Sem pa doživela psihičen teror. Tam se ti zna dejansko zmešat. Človek ne razmišlja več. Sam še hočeš, da un utihne, pa magar zaštihan.

Vsi se čudimo morilcem. Pa kako so lahk taki psihopati pa take. Jaz pa mislim, da je vsak od nas sposoben ubijat. Sam dobr nas je treba v kot stisnit. Poglejte človeka, ko je v vojni. Posilijo in pobijejo mu celo familijo. Jih bo povabil domov na rakijo al bi hotu vsazga nazaj ubit?

Pridejo ven k novi?

Ampak drugač, zakaj je največ umorov? Ponavad gre za keš pa ljubosumje. Pa par mulcev, k se jim utrga in nardijo kr tko mal šolski pokol. Zadnjič sem brala, da je bla v Ameriki mama od enga mulca, k je v šoli streljal, obsojena, ker mu je kupila pištolo. Okej, kupovat pri teh letih otrokom orožje je bolnica. Ampak a so res starši krivi? A psihopata rodiš al ga nardiš?

In če že tko pogledamo, a so zapori rehabilitacija? Pridejo k novi ven? Grem poklicat bivše.

NAROČI SE
#lifestyle #sociala #zapor
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke