Kulumne
#vročina #korona #lifestyle
Zadost mam te vročine in korona sranja
Logo 18.07.2022 / 06.05

Sam še una Greta se manjka, da mi pride o okolju bluzit. Njenih pet minut slave je mimo, očitno. Džizs, kok mi je šla na živce.

»Kje je sploh končala tamala? Njenih pet minut slave je mimo, očitno. Njena mati pa v jok pa na drevo.«

In tud te fore s cepljenjem ne štekam. Če sem bla jaz drugič cepljena novembra, valda ne dela več cepivo. In zdej nej se grem kr na suh ta tretjič cepit? Ta bo težka. Ampak če nas brez cepljenja ne bojo spustili nikamor, se bomo spet vdali?

Ta svet je resno ponorel

Ta svet je resno ponorel. Če ni vojna, je korona, če ni korona, je pa vročina. In sam en nej mi reče, da je poletje. Kakšno je to poletje, da folk umira od vročine? Ta teden bo baje 37 stopinj pa take. Na soncu torej 50, med betonom še kaka stopinja več. Kaj če mi pol morje, če je ziher mlakuža?

In komu je pol fajn tako poletje? Vprašte živali. Sej vidim okoliške pse, da majo jezik do tal, pa nočjo izpod dreves v parku za blokom. Ja, sej vem, pozim bom pa spet pizdila, sam zimo je treba najprej doživet. Sam še una antipatična Greta se manjka, da mi pride o okolju bluzit. Kje je sploh končala tamala? Njenih pet minut slave je mimo, očitno. Njena mati pa v jok pa na drevo. Džizs, kok mi je šla na živce.

Nč ne mormo

In tko gre enim zdej na živce, da se bojo lahko geji pa lezbijke poročali. Ma neka. Če se mi lahko, zakaj ne oni. Sam ljudje radi gledajo druge. Sej vam že število resničnostnih šovov pri nas pove, da folk ful rad firbca. Mene boli kurac, če sosed svojo ženo zveže in se bičata. In tko me boli kurac, če se dva moška v rito štepata. Dokler ne škodiš drugim, lahk delaš, kar češ.

Ene moti, da majo parado ponosa. Ker zakaj bi moral cel svet vedet, da so geji? Hja, kaj pa vem. Probite men prepovedat, da se žvalim s kakšnim jebačem v lokalu. Pa da zraven še cvikam, da dobim po pički. Po mojem bi ta prva stala na cesti: 'Dejte mi moje pravice!' Jaz v gejih ne vidim nobenga problema. Vi pa kokr čte.

Eni majo problem z metalci. V resnici so pa ta najbolj pridni pa zapiflani. Zdej so navalili na koncert Judas Priest ko mutav na telefon. In guess what? Pevec je gej. Metalc pa res ne more bit gej al kako?

Kakorkoli, dejte rajš to vročino zrihtat. Aja, nč ne mormo. Zemlja nas jebe na suh v glavo. Ampak dokler mi kakšen požar ne skuri klopc za blokom, je še uredu.

NAROČI SE
#vročina #korona #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke