Kulumne
#otroci #lifestyle
Zakaj pa to nič ne šteje, da je fucking nuna moja fanica?
Logo 29.08.2022 / 06.05

Brat se je sam pofukal, zdej pa je z otrokom kralj familije. Jaz pa en bednik, k je celo leto sam pisal knjigo. Narobe svet.

"Sej otroke mam super rada, sam bi mela stokrat rajš pet uspešnic kokr enga, k cvili pa me meče iz gugalnice. Pizda, zdej me bo en v plenicah komandiral!"

In ker smo ga tam sam srali, nismo jebali novic iz neta. Dokler mi fotr ni rekel: "Tereza, Roman Uranjek je umrl."

Ne sam, da sem ga poznala, bil je bivši mož od moje sestrične. Šele pol sem vidla, da so neke afere pa svašta. Kaj se je tam dogajalo, nimam pojma. Kdo je Dušan Smodej še manj.

Skidaj gaće

Me je pa spomnilo na eno mojo frendico, k je bla posiljena. Na enmu žuru. In je šla prijavit. Sam kaj, ko je un gnoj pripeljal svoje frende in so vsi trdili, da je šla sama v sobo z njim. In je na sodišču izvisela. Mi je rekla, da ne bi nikol šla prijavit, če bi lahko obrnila čas nazaj.

Hja, ne bom nč pametna. Nej to razišče policija. Ker to je tko, kot če bi nekdo anonimo napisal, da sem ga jaz hotla posilit. Sej sem jih tko rekoč, ker sam rečem, skidaj gaće, sam njim nč ni manjkalo, ker so bli takoj drug dan nazaj.

Mal heca, sam dejmo rečt, da bi me kdo tko blatil. Za take stvari je policija in sodišča. Ampak kot rečeno, jaz nikol prej slišala, da nej bi se tam dogajale take zabave. Je pa tud res, da se ne družim s to kulturno sceno, tko da kdo bi vedel.

Spičit na ful

V glavnem, zadnji dan Krasa sva se z bratom spičila na ful. Zarad neumnosti. Pa zato, ker sem jaz naporna. Vsi pravijo, da je nečakinja taka k jaz. In res je naporna v pičku mater. Jim berem Sanjsko miško od Jožeta Snoja pa Kostje Gatnika, pa je takoj začela cvilit. Ji rečem, da mi drugi še plačajo za branje. In pol je bla šele histerija. Ko sem šla na gugalnico zraven nje, me je fuknila dol. Da ma ona obe gugalnici. Jao res.

To se nej čimprej spoka v vrtec. Če ne, ne vem, kaj bo. No, brat bo jebal ježa, to bo. In je pol mene fotr peljal v Ljubljano. In sem poslušala: "Vse zaserješ vedno." Pa sploh ne ve, zakaj sva se z bratom pošiljala v kurac. Ampak brat ma otroka. Brat je vse. To, da jaz pišem, pa ko jebe.

Noben dosežek

Men pa met otroka ni noben dosežek. Vsak Rom ma po 10 otrok. In tko je zdej brat kralj familije, jaz pa en bednik, k je celo leto ponoč sam pisal knjigo. Brat se je pa sam pofukal in zdej je to cel woohoo. Narobe svet, res.

In pol sem to napisala na FB in so vse mamice popizdile. Da je velik več met otroka. Ma nemoj. Če jih zna met vsak. Tko pisat k jaz pa ne zna vsak. Torej, kaj je več vredno?

Sam kurc, ljudje so po teh klasičnih pravilih. In so me takoj tri odfrendale, ker tko se pa ne spodobi govorit. Al jih je pa zabolelo, k so dojele svojo žalostno resnico.

Sej otroke mam super rada, sam bi mela stokrat rajš pet uspešnic kokr enga, k cvili pa me meče iz gugalnice. Pizda, zdej me bo en v plenicah komandiral! In pol si sama seb ploska, uni pa vsi: "Ja, bravo." Jao res. Ko pa jaz sebe pohvalim, je pa vse narobe.

Here we go again

In pol je prišla še nuna do none. In brat me nafuka, nej grem gledat notr v hišo sliko od une Marije, k je rešla Mirenski grad. In jaz lepo stopim notr v kuhinjo, v eni roki joint, v drugi pivo, pa me zagleda ta nuna in začne: "Ma sej ne morem vervat. Ma to je vaša vnukinja! Joj, kako jaz rada berem vaše kolumne. Vi imaste prav dar. Se ne rodi vsaki tako."

Tok mi je ratal nerodno, da sem začela kr v rikverc hodit. Joint pa pivo, pa še na vse kletvice v mojih tekstih sem pomislila. Priletim ven vsa šokirana pa začnem vsem razlagat: "Fucking nuna me bere!"

Odgovor je bil sam tak: "Ja, ja, uredu. Tamala je padla, pa nč ni jokala."

Here we go again.

NAROČI SE
#otroci #lifestyle
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke