Kulumne
#Tom Cruise #Suri Cruise
Ženske rabimo občutek varnosti. A nej tipa dol objemam?
Logo 27.05.2024 / 06.05

Men je Tom Cruise itak antipatičen. Kaj če ta mali Suri ves keš tega sveta, če se ji fotr odreče. In zakaj? Zarad fucking sekte.

E, moj Tom. Mrežco na glavo, rokavice na roke, pa pejt z unim svojim nasmeškom komu kej pomagat.
Wikipedia/Creative Commons

Te dni sem brala, da je Suri odfukala priimek od fotra. Suri je hči od Toma Cruisa. Tist moment, k je bla stara 18 let, je rekla fuck off, ne bom se več pisala Cruise. Logično, fotra ni vidla, odkar je bla stara 6 let. Sej je mogu do zdej ornk preživnino plačevat, sam jebat ga, kaj pa je spermije spuščal v Katie Holmes.

Sam kaj če tamali ves keš tega sveta, če se ji lastni fotr odreče. In zakaj? Zarad fucking sekte.

Men je Tom Cruise že itak antipatičen. Deluje mi kot zatežen model, obseden s perfekcijo, k hoče vsem komandirat. Ko da so mu vsi drugi krivi, da je visok samo en meter 70. Klasičen zakompleksan moški. Kaj če njemu vsa slava in keš, če mora vse ženske gledat gor. Lahk se gremo še tok ne vem kaj, sam moški je še vedno moški in ženska je ženska. Ženske rabimo občutek varnosti. In to je ena visoka postava z dobrimi rameni, k ti daje zavetje. A nej mam tipa, k ga dol objemam?

Opran mozak

Sam pr Cruisu je višina še najmanjši problem. On ma še mozak opran do fundamenta. Padel je v uno scientologijo, k da mu je mati. To so ti bogati fanatiki, k ne vejo kam s kešem. Milijone in milijone donirajo, da jim sekta še bolj masira možgančke. In se majo za nadljudi. Za nesmrtna in božanska bitja. Džizs, kok te mora vozit v glavi.

“Njihova najbolj pomembna duhovna in pridobitna dejavnost je tako imenovano ‘revidiranje’ (angleško ‘auditing’), merjenje stopnje ‘tethana’ v osebi z ‘E-metrom’, ki je v osnovi preprost merilnik električne prevodnosti kože. Revidiranje morajo plačati pripadniki scientologije sami in lahko stane tudi do tisoč dolarjev na uro.”

Pa štekaj, če moreš.

In če dojameš, da so tam budale in zapustiš Scientološko cerkev, te opranci preganjajo še cel lajf. In pol žívi z nekom Tom Cruise, k se ima za nesmrtno in božansko bitje. Jaz si še prdnit ne bi upala zraven njega. Preden gre model srat, mu morjo čistilke po mojem polizat vece, da bo njegova božanska rit lahko srala, kot se za nesmrtnike spodobi. 

Nej se mal podružijo

In je rajš odfukal hči zarad teh modelov. Pa ne sam to. Tud ta prva dva otroka z Nicole Kidman, k sta ju posvojila, z Nicole nimata nobenih stikov. Ker ona ni v Scientološki cerkvi. Tok so ju oprali, da z mamo nočeta met opravka.

Takim hollywoodskim nesmrtnikom bi predlagala, nej se mal podružjo s smrtniki. Sej ni treba, da pridejo glih za naš blok na klopce. Eno debato s Keanujem Reevesom nej udarjo. Sam lihk se njemu da s takimi naduteži ukvarjat. Al pa nej grejo pomagat Daveu Grohlu, k servira hrano za brezdomce. Z veseljem to dela, ker mu to obogati srce, da nahrani lačne. Jon Bon Jovi ma isto neke restavracije za brezdomce in tud sam pomiva posodo, če je treba.

To so ljudje. Ne pa razmetavat milijone za to, da ti prikimavajo, da si nesmrten in božanski. In ker tvoja familija ne prikimava, še njih odfukat.

E, moj Tom. Mrežco na glavo, rokavice na roke, pa pejt z unim svojim nasmeškom komu kej pomagat. Sam kje. Rajš bo sral in sanjal o nesmrtnosti in božanskosti. 

NAROČI SE
#Tom Cruise #Suri Cruise
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke