Kulumne
#tvs #rtv
Čakajoč na Godota: Za kaj vse ne bi smelo biti prostora na TVS?
Logo 24.02.2023 / 06.10

To z RTV se žal ne bo dobro končalo. Neglede na odločitev Ustavnega sodišča. Do takrat pa raje šimfajmo zdaj ene, zdaj druge.

Prispevek o kurentovanju na Ptuju sem si še pravočasno ogledal, preden so ga sneli iz arhiva. Pa tudi če si ga ne bi. Zadeva je bila totalen poden, o katerem ni vredno zgubljati besed.
Fotografija: Borut Živulović/Reuters

Prispevek o kurentovanju na Ptuju sem si še pravočasno ogledal, preden so ga sneli iz arhiva. Pa tudi če si ga ne bi. Zadeva je bila totalen poden, o katerem ni vredno zgubljati besed. Veliko več kot sam novinar s sleazy glasom in talentom za tabloidne in tendenciozne traparije povejo reakcije njegove urednice — in RTV kontekst, ki se za to smešno diverzantsko šarlatansko podporno akcijo odpira.

Povedati moram, da Tednika sicer ne gledam, ker se mi zdi izguba časa trapiti se s poceni populističnimi prispevki. Dosleden sem. Nisem ga gledal v časih Janka Šoparja — ki je žuto štampo skozi zadnja vrata pripeljal na TVS —, pod Jeleno Aščić pa še neraje. Njen fan nisem že vsaj sedem let, odkar je (v Utripu) rekla, da »vodja opozicije [Janša] snuje svojo vojsko«.

NAROČI SE
#tvs #rtv
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke