Kulumne
#Politika #interesi
Kako hudo smo zavozili politiko …
Logo 18.12.2022 / 06.10

Ko je osebnim in strankarskim interesom zadoščeno, čisto na koncu pride na vrsto vprašanje: “Ali je to dobro tudi za Slovenijo?”

"Zato bi morali v politiko naši najboljši ljudje. Da dvignejo politiki ugled in ji vrnejo vrednost. Da naredijo politiko spet dobro." — [Na fotografiji: John Sullivan, zadnji svetovni prvak v boksu z golimi pestmi in prvi v boksu z rokavicami."

Zadnjega pol leta sem bila po spletu naključij bližje politiki kot kadarkoli prej. No, vsaj najbližje neki zaresni politiki. V nekaj kampanjah sem pred tem že delovala, a to so bile mestne, lokalne — in resda tudi ena predsedniška, kjer pa kandidatu z neodvisno držo ni uspelo zbrati dovolj podpisov za kandidaturo. Tako smo dokaj hitro zaključili projekt. 

Nikoli pa nisem bila v nobeni stranki. Nobeni. Ne v stari Jugi ne v novi Sloveniji. So mi pa povedali, da sem bila v eni od televizijskih oddaj, ki zasedajo čas in prostor desnih TV medijev, označena kot “nekdanja SDS-ovka”. Baje sem za SDS “čistila kadre” v Telekomu Slovenije.

NAROČI SE
#Politika #interesi
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke