Kulumne
#primc #desnica #fake news
Kako se znebiti Primca (2.): Resnica je brezplačna, laž pa stane
Logo 30.09.2022 / 06.10

Za čigave (ali katere) otroke gre, ko govorite o "naših" otrocih? O vaših? Primčevih? Mojih? Golobovih? Ne nas imeti za debile!

“In to mnenje, to moralno mnenje je adut svobode in pravice do svobodnega izražanja, na katerega se šlepajo. Adut demokracije. Adut pravice do laganja. Ker jih skrbi za moralo. Človekova pravica.” — [
Kako se znebiti Primca (1.): Laži in nothing but laži, tako mu bog pomagaj!

Trdijo, da je to "napad na večtisočletno tradicijo". Kar je nakladanje. Trdijo, da je marksizem "antropološka zmota". Kar je nakladanje. Trdijo, da so se [marksisti] "iz tovarn premaknili v šole, v gledališča, v tako imenovano kulturo in medije". Kar je alternativno dejstvo. Trdijo, da je "nova levica napadla družino in moralo" in da je "Fotopub kristalna slika in zrcalo te izrojene ideologije in nemorale". Kar je debela laž, alternativno dejstvo in nakladanje obenem.

Trdijo, da gre za "popolno razvrednotenje otrok". Trdijo, da bo uzakonitev oz. dovolitev istospolnih posvojitev pripeljala do "svobodne trgovine z otroki" in da "otroci postajajo trgovsko blago". Kar je še posebej debela laž, laž in še enkrat laž.

Res moraš biti popolnoma nor, da kaj takega rečeš. Ali pa vsaj pokvarjenec, če to rečeš z zavestjo, da lažeš, ampak se ekskulpiraš z dobrim namenom.

"Ljudje ljubezni"

Obenem pa se imajo za "ljudi ljubezni" in trdijo, da so "mame in očetje ljudje ljubezni". Kar je nakladanje. Trdijo, da "v vladi mislijo, da lahko porušijo to ljubezen". Kar je spet debela laž. In da naj zagovorniki LGBT ideologije "pustijo naše otroke pri miru".

Katere naše otroke? Čigave? Primčeve? Moje? Golobove? Kdo hudiča bi hotel posvojiti otroka, ki starše že ima? Kdo bi to sploh dovolil?

Za božjo voljo, ne nas vendar imeti za debile!

Vi nam boste to govorili?!

Za versko blazne pobožnjakarje mi je prav malo mar. V bistvu me ne zanimajo. Normalni verniki so mi zanimivi, fanatiki mi pa grejo na živce. Nimam nič proti, da so proti vsemu temu, o čemer govorimo, ampak naj nam dajo mir. Vi vsiljivci boste gejem in levičarjem, marksistom, vladi, straight folku, materam, očetom, komurkoli govorili, naj pustimo vaše — citiram: "naše" — otroke pri miru?! Za čigave otroke vendar gre? Za vaše ali naše? Za vse? Za katere? Ali se vam je čisto zmešalo? Vi boste to nam govorili? Vi ste tisti, ki bi morali držati jezik za zobmi!

Ponavljam: o čigavih in katerih otrocih govorite, ko govorite o "naših" otrocih? Menda ja ne o slovenskih? Ali govorite o Primčevih otrocih? O mojih? O Golobovih?

Jaz sem tudi proti splavu, ampak včasih pač ne gre drugače. To je izhod v sili. Jaz sem tudi za, da bi vsak otrok živel z biološkima staršema, ampak vsi pač nimajo te sreče. In huje kot biti ali ostati brez enega ali obeh staršev, je za otroka samo nekaj: da mu začnejo tipi take baže à la Primc ali nemara tisti Perko težiti z domnevno idilo betlehemskih jaslic in s Freudom.

Zataknite si nekam otrokove interese. Skrbite za svoje otroke. Naše — ali katerekoli že, pač tuje — pa pustite pri miru.

Sociopatski sleparji

Laži, alternativna dejstva in nakladanje so družbeno škodljivi fenomeni, ki jih sociopatski sleparji prodajajo kot relevantnosti in zveličavnosti. Te da jim ne samo pripadajo po neki butasti interpretaciji Ustave in družbene pogodbe, ampak jih tudi imajo neodtujljivo pravico distribuirati in normalne državljane z njimi jebati v zdravi mozak.

"Kako je mogoče, da so dominantni mediji dogodek ignorirali?" se sprašujejo lažnivci in nakladači. In se sklicujejo na to, da so se dogodka udeležili tudi "številni opozicijski politiki" in da je na zborovanju svetila "skoraj celotna poslanska skupina SDS".

Saj ravno zato je treba te zadeve prezirati. Primc ni nič drugega kakor moralno arogantna, pridigarska in vsiljiva, zraven pa še lažniva, demagoška attention kurba, ki jo je mogoče zlahka ignorirati.

To ni več marginalen hec

Toda problem je v tem, da se na Primca lepijo "številni opozicijski politiki" in za dobro vago še "skoraj celotna poslanska skupina SDS". To pa več ni marginalen hec. In problem je v tem, da Primc nazadnje pride še na televizijo, ker ga v oddajo povabi najkoristnejši idiot, kar jih je kdaj v interesu kake stranke stalo pred službeno kamero.

To Primcu daje težo, vidnost in pomen. Tako iz malega, nepomembnega, tečnega, nepomembnega verskega fanatika nastaja krščanski ajatola. Tako iz ne več kot nadležne in malo sramotne desničarske avtokracije nastaja kvaziliberalna teokracija, v kateri ne bo nihče imel nič proti gejem, samo otrok ne bodo smeli posvojiti. Tako iz dobrih stričkov in tet, ki se jim utrne solza ob pogledu na vsakega navidez srečnega otroka, nastaja moralno inkvizitorski CSD. Tako nastaja slovenski, avtohtoni Ku-Klux-Klan, prijazno zamaskiran s fantazmo srečne mamice in očija z otrokom, pobrano iz Shutterstockove baze simboličnih fotografij.

Pravica do laganja

A bistvo tega fanatizma je laganje. Gre za izmišljeno vizijo Sodome in Gomore, deducirano iz današnjih ohlapnih nravi in cepljeno na pavšalno in zlohotno obrekovanje vseh nas, ki si s to moralno apokalipso ne belimo glave. Način razmišljanja je tabloidna mentaliteta moralnega zgražanja in osiranje vsakogar, ki se s tem ne strinja. Krivi smo, ker se za to ne zmenimo. Domnevna dekadenca je posplošena in potencirana do skrajnosti. Vsak razvrat ali kaznivo dejanje je statistično napihnjeno in plasirano, prodano kot mnenje.

In to mnenje, to moralno mnenje je adut svobode in pravice do svobodnega izražanja, na katerega se šlepajo. Adut demokracije. Adut pravice do laganja. Ker jih skrbi za moralo. Človekova pravica. Laganje kot element demokracije.

Ampak to seveda nima prav nobene zveze s širjenjem resnice, kaj šele z uveljavljanjem svobode. Resnica je zastonj, širjenje laži pa drago stane. Plačujejo pa tega ne seveda oni, temveč mi — s pozornostjo, ki smo jim jo prisiljeni posvečati.

NAROČI SE
#primc #desnica #fake news
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke