Kulumne
#anamarija lampič #Biatlon #šport
Ne bo pokazal čas. Pokazala bo Anamarija Lampič sama.
Logo 08.01.2023 / 06.10

Teče izjemno, strelja brezvezno. To je njena biatlonska realnost. A brez panike. Če si je res želela spremembo, bomo navdušeni.

Anamarija Lampič po biatlonski tekmi na Pokljuki ta četrtek, 5. januar 2023.
Žiga Živulović jr./FA Bobo

Predstavljam si, da za vrhunske športnike ni enostavno zamenjati discipline. Pa zakaj bi sploh jo? Še posebej, če si v tej, ki jo treniraš, uspešen. Izbral si jo, ker verjetno ustrezaš fizičnim kriterijem te discipline, ker si morda o njej sanjal od malega, imel vzornika ali vzornico, ki sta te v mislih spremljala na napornih treningih. Izbrani disciplini se popolnoma predano posvečaš, odpoveduješ se posvetnim dejavnostim, običajni hrani, normalnemu urniku in življenju nasploh. In to samo zato, da boš boljši ali najboljši v svojem športu.

Trdo delo prinese rezultate. Postaneš odličen, posegaš po tretjih, drugih, prvih mestih. Doma hraniš kristalne skulpture svetovnega pokala in medalje s svetovnih prvenstev. Na vsaki tekmi veljaš za favorita. Vse skupaj je videti kot vzorna razvojna pot nadarjenega športnika, ki je s trdim delom dodal še tisto nujnost, ki ga ločuje od drugih.

NAROČI SE
#anamarija lampič #Biatlon #šport
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke