Kulumne
#bilanca #novo leto
Ups, I feel Slovenia: Novo leto obljublja vse in hkrati nič. Srečno 2023!
Logo 01.01.2023 / 06.10

Od nas je odvisno, kaj bomo k temu dodali. Pri sebi doma, v službi in v družbi. Da se kaj spremeni, je treba nekaj narediti.

“Politično smo se torej na novo konsolidirali, zdaj pa nestrpno čakamo, kakšnega okusa bo ta nova nacionalna, slovenska juha.”
Fotografija: Marko Crnkovič

Kot vsako leto je tu spet čas obračunov, inventure, bilanc, ocen, tehtanja plusov in minusov, briljantnih rešitev, nepozabnih dogodkov — pa tudi flopov, zgrešenih potez, bedarij. Vsega tega se je nabralo tudi letos. 

Gotovo ne bomo pozabili supervolilnega leta. Državo je zanimalo, kaj državljani menimo o šestih pomembnih vsebinah. O tem, v katero politično smer želimo usmeriti naš korak v prihodnje. In po dveh letih nezadovoljstva in omejevanja, pa verbalnega in še kako drugače prikritega in razkritega nasilja … — smo izbrali svobodo. O tem, kdo bo po desetletju pahorjanstva vodil državo kot predsednik ali predsednica. In se odločili, da je čas za žensko, liberalno, nestrankarsko, sredinsko. O tem, kdo so tisti, ki jim bomo zaupali vodenje naših lokalnih okolij. In odpikali nekaj starih ter dali priložnost novim.

NAROČI SE
#bilanca #novo leto
Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino NAROČI SE
Share on
Za boljšo izkušnjo na spletni strani uporabljamo piškotke